Caraș-Severin: Tânăr de 17 ani, omorât cu o bâtă și un topor după o ceartă pe o rețea de socializare

Caraș-Severin: Tânăr de 17 ani, omorât cu o bâtă și un topor după o ceartă pe o rețea de socializare

Un tânăr de 17 ani din orașul Bocșa a fost ucis în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovit cu o bâtă și cu un topor de către alți doi bocșeni, tată și fiu.

''După ora 23,00 am fost sesizați de Unitatea de primiri urgențe din Spitalul Județean de Urgență Reșița de decesul unui tânăr de 17 ani din Bocșa. În prezent, continuă cercetările sub conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin'', a declarat duminică, pentru AGERPRES, cms. șef Dinu Nicorici, ofițer IPJ Caraș-Severin.

Potrivit martorilor, tânărul care a fost omorât a mers acasă la cel care mai târziu avea să-i ia viața. Scandalul a degenerat la poarta casei, unde au ieșit tatăl și fiul, dar și un vecin. Martorii spun că cei doi ar fi tăbărât cu bâtele și topoarele pe tânăr și l-au lăsat într-o baltă de sânge, după care au dispărut.

Băiatul, aflat în stare gravă, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe unde a decedat.

Cei doi tineri au fost colegi de liceu, dar ambii au părăsit școala. Se pare că între ei a pornit un conflict pe o rețea de socializare, unde s-au jignit în repetate rânduri, inclusiv în seara în care a avut loc crima.

Duminică, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a rămas, după audieri, doar tânărul de 16 ani, tatăl și vecinul acestuia fiind lăsați să plece acasă. Cercetările în acest caz continuă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren