Caraș-Severin: Tânăr de 17 ani, omorât cu o bâtă și un topor după o ceartă pe o rețea de socializare

Caraș-Severin: Tânăr de 17 ani, omorât cu o bâtă și un topor după o ceartă pe o rețea de socializare

Un tânăr de 17 ani din orașul Bocșa a fost ucis în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovit cu o bâtă și cu un topor de către alți doi bocșeni, tată și fiu.

''După ora 23,00 am fost sesizați de Unitatea de primiri urgențe din Spitalul Județean de Urgență Reșița de decesul unui tânăr de 17 ani din Bocșa. În prezent, continuă cercetările sub conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin'', a declarat duminică, pentru AGERPRES, cms. șef Dinu Nicorici, ofițer IPJ Caraș-Severin.

Potrivit martorilor, tânărul care a fost omorât a mers acasă la cel care mai târziu avea să-i ia viața. Scandalul a degenerat la poarta casei, unde au ieșit tatăl și fiul, dar și un vecin. Martorii spun că cei doi ar fi tăbărât cu bâtele și topoarele pe tânăr și l-au lăsat într-o baltă de sânge, după care au dispărut.

Băiatul, aflat în stare gravă, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe unde a decedat.

Cei doi tineri au fost colegi de liceu, dar ambii au părăsit școala. Se pare că între ei a pornit un conflict pe o rețea de socializare, unde s-au jignit în repetate rânduri, inclusiv în seara în care a avut loc crima.

Duminică, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a rămas, după audieri, doar tânărul de 16 ani, tatăl și vecinul acestuia fiind lăsați să plece acasă. Cercetările în acest caz continuă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărata bombă din dosarul Coldea-Dumbravă?

2 Ce arată cifrele celui mai nou sondaj pe București

3 VIDEO Imagini SF din Coreea de Sud...

4 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

5 Da, așa arată acum Radu Mazăre...