Casa Albă respinge drept ''absurdă'' acuzaţia că Trump şi-ar fi sărutat o fostă membră a staffului de campanie

Casa Albă respinge drept ''absurdă'' acuzaţia că Trump şi-ar fi sărutat o fostă membră a staffului de campanie

Casa Albă a infirmat luni o acuzaţie a unei foste membre a echipei de campanie a preşedintelui SUA, Donald Trump, potrivit căreia actualul preşedinte ar fi sărutat-o fără consimţământul ei în timpul campaniei electorale în 2016, relatează dpa.

"Această acuzaţie este de-a dreptul absurdă. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată şi este contrazis direct de relatări multiple ale unor martori oculari foarte credibili", a precizat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, într-un e-mail către dpa.

Fosta membră a staffului de campanie, Alva Johnson l-a dat în judecată luni pe Trump, acuzând-ul că a sărutat-o pe buze după ce a coborât din autoturismul său de campanie înainte de un miting electoral din Tampa, Florida, pe 24 august 2016.

Alva Johnson, de 43 de ani, a menţionat în plângere că incidentul s-a produs după ce ea i-a spus lui Trump că a fost luni de zile pe drumuri în serviciul campaniei electorale şi i-a cerut "să-i dea gata" la mitingul din Tampa.

"Pârâtul Trump i-a prins mâna şi nu i-a dat drumul. I-a spus că ştie că a fost pe drumuri foarte mult timp şi că a făcut o treabă foarte bună. De asemenea, el i-a spus dnei Johnson că nu o va uita şi că va avea grijă de ea", potrivit plângerii.

Alva Johnson a precizat că şi-a întors capul pentru a evita sărutul dar acesta "a atins-o în colţul gurii". Ea a spus că după aceea a fost şocată, precum şi "confuză şi umilită".

Femeia solicită daune neprecizate pentru suferinţa emoţională pricinuită. De asemenea, în reclamaţie se precizează că Alva Johnson a fost discriminată în cadrul staffului de campanie, ea fiind de culoare, întrucât a fost plătită mai puţin decât omologii săi bărbaţi albi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa