Caz ȘOCANT! O aeronavă Tarom a refuzat să decoleze cu atâția pesediști la bord! Cursa Bruxelles-București a fost anulată!

Caz ȘOCANT! O aeronavă Tarom a refuzat să decoleze cu atâția pesediști la bord! Cursa Bruxelles-București a fost anulată!

Frate, pe ăștia nici avioanele nu-i mai suportă! O aeronavă Tarom a refuzat să decoleze cu atâția pesediști la bord! Cursa Bruxelles-București a fost anulată! Aeronava Tarom Bruxelles-Bucureşti nu a putut decola, joi seară, pasagerii fiind ţinuţi în avion timp de aproximativ o oră şi jumătate, după care li s-a comunicat să coboare, pentru că avionul nu va putea pleca din cauza unei defecţiuni tehnice. Printre pasageri se află şi ministrul Apărării, Mihai Fifor, comisarul european Corina Creţu, mai mulţi europarlamentari şi primarul sectorului 5, Daniel Florea, relatează  News.roUlterior, cei aproximativ 120 de pasageri au fost anunţaţi că zborul a fost reprogramat pentru vineri.

Iniţial, căpitanul aeronavei Tarom a anunţat că avionul are o problemă care ar putea fi remediată "în 5 minute sau în 30 de minute”, apoi a revenit, spunând că problema nu a fost rezolvată şi că s-a cerut ajutorul companiei Lufthansa. Ulterior, după o oră şi 15 minute de la momentul la care aeronava trebuie să decoleze, echipajul a anunţat că defectiunea nu a putut fi remediată, iar pasagerii trebuie să coboare.

Printre pasagerii aflaţi la bordul avionului se află ministrul Apărării, Mihai Fifor, comisarul european Corina Creţu , europarlamentarii Norica Nicolai, Viorica Dăncilă, Renate Weber şi Maria Grapini, precum şi primarul sectorului 5, Daniel Florea.

Cursa Tarom era programată să decoleze de la Bruxelles la ora 19.55 şi să aterizeze la Bucureşti la ora 23.35.

Aceasta este a treia cursă Tarom anulată din cauza defecţiunilor tehnice în interval de o lună.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...