Cazul nou-născutului abandonat într-o pungă: O femeie de 27 de ani, audiată de poliţişti

Cazul nou-născutului abandonat într-o pungă: O femeie de 27 de ani, audiată de poliţişti

Poliţia Capitalei anunţă că, în cazul nou-născutului găsit miercuri abandonat într-o pungă în faţa unui bloc din Sectorul 3, a fost depistată şi dusă la audieri o femeie de 27 de ani.

"În urma cercetărilor efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, a fost identificată şi depistată şi condusă la audieri o femeie de 27 de ani, din Bucureşti. În seara de 22.12.2020, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată că în faţa unui bloc din Sectorul 3, într-o pungă, a fost găsit un nou-născut. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 13, precum şi echipaj de prim ajutor. Copilul a fost preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea identificării mamei, precum şi pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...