Ce joc pe mobil ți se potrivește, în funcție de zodie

Ce joc pe mobil ți se potrivește, în funcție de zodie

Cu toții merităm o mică pauză de la treburile cotidiene, iar un joc pe telefonul mobil ne poate ajuta oricând și oriunde să ne relaxăm: în mijloacele de transport în comun, acasă, sau chiar la birou. Dacă ne este greu să alegem ce să descărcăm, având nenumărate opțiuni la dispoziție, zodia ne-ar putea arăta ce ni se potrivește.

Jocul potrivit pe telefonul mobil, în funcție de zodie FOTO Shutterstock

Cele 12 semne zodiacale pot oferi o mulțime de perspective asupra trăsăturilor de personalitate și a gusturilor, inclusiv în materie de jocuri mobile. Iată, așadar, o recomandare pentru fiecare zodie în parte, realizată de thegamer.com .

Berbec - Clash of Clans

image

Acest joc pe telefonul mobil este perfect pentru primul semn al zodiacului încăpățânat din. Ca lider înnăscut, Berbecul va domina tărâmul de strategie în timp real al Clash of Clans.

Ideea jocului este să creezi un sat, să construiești o armată și învingi alte clanuri, pentru supremație. Lansat din 2012, Clash of Clans este un joc dinamic și interactiv, o bună provocare pentru un Berbec.

Taur - Neko Atsume: Kitty Collector

image

Deși încăpătânat și aproape deloc dispus să facă un compromis, Taurul adoră să se înconjoare de confort material, motiv pentru care „Neko Atsume: Kitty Collector” este alegera ideală.

În acest joc pisicile vin în vizită, atrase de jucăriile și gustările care le sunt oferite. Pisicuțele sunt absolut adorabile, iar aplicația oferă, astfel, Taurului posibilitatea de a-și crea un alt spațiu confortabil și relaxant, de data aceasta, pe telefonul mobil.

Gemeni - Kim Kardashian: Hollywood

image

Gemenii au fost numiți cu „două fețe”, schimbători și „fluturi sociali” de cel mai înalt nivel. Gemenii își pot folosi abilitățile sociale pentru a ajunge în fruntea listei A a celebrităților din Kim Kardashian: Hollywood.

Mai exact, simulatorul de viață al celebrităților va pune la încercare abilitățile sociale naturale ale Gemenilor, într-o provocare interesantă de a urca pe scara socială de la Hollywood.

Rac - Candy Crush Saga

Candy Crush   mascot on left game board on right jpg

Candy Crush Saga și jocurile sale asociate, precum: Candy Crush Soda Saga, Candy Crush Jelly Saga și Candy Crush Friends Saga, ne ocupă tuturor spațiul de stocare al telefonului și au devenit o adevărătă plăcere vinovată în timpul liber, încă din 2012. Sunt cele mai dulci jocuri pentru cel mai dulce semn zodiacal.

Un semn de apă profund emoțional și loial, Racii se vor dedica să o ajute pe Tiffi să rezolve problemele Regatului Bomboanelor. Culorile strălucitoare și animațiile adorabile vor atrage, de asemenea, simțurile artistice ale Racului.

Leu - Choices: Stories You Play

image

Nu există joc care să e potrivească mai bine Leului decât „Choices: Stories You Play”. Un lider înnăscut, Leul nu va avea probleme în a face alegerile care îi conduc personajele prin povești.

Se va îndrăgosti, va salva lumea și va obține faimă și succes.

Fecioară - Law Givers

law givers gameplay screenshot jpg

Este un adevăr universal recunoscut faptul că fiecare Fecioară visează să conducă lumea. „Law Givers” le oferă ocazia.

Fecioarele își pot folosi abilități precum: planificarea, organizarea și gândirea analitică. Trebuie să selecteze un partid politic și să-și guverneze drumul către succesul politic prin legi, ori în mod ilegal, luând mită și multe altele.

Balanță - Animal Crossing Pocket Camp

image

Pentru semnul zodiacal care este despre pace, armonie și prietenie, „Animal Crossing Pocket Camp” este jocul perfect. Fiind un nativ profund afectat de dezechilibrul lumii, acesta oferă o evadare confortabilă, într-o lume pașnică.

Solicitați de Isabelle, mereu ocupată, să conducă un camping, jucătorii vor fi însărcinat să creeze articole pentru camping, să viziteze vecinii, să își facă noi prieteni și să meargă la pescuit.

Scorpion - Clue: The Classic Mystery Game

image

Pe cât de eleganti, pe atât de misterioși, Scorpionii excelează în a face tot posibilul pentru a descoperi adevărul. „Clue: The Classic Mystery Game” provoacă jucătorii întocmai să rezolve un mister, perfect pentru cei pasionați de rezolvare a puzzle-urilor.

Spre deosebire de cunoscutul jocul de masă, jocul mobil oferă zece teme suplimentare și trei moduri de joc. Scorpionii își pot arăta abilitățile de detectiv împotriva prietenilor și a altor jucători online sau își pot perfecționa abilitățile împotriva AI, în modul single player.

Săgetător - Geoguessr

image

Călătoritul este acum mult mai ușor pentru fiecare Săgetător dornic de aventură. „Geoguessr” te aruncă undeva prin lume, iar sarcina ta să îți dai seama unde.

Perfect pentru curiozitatea inerentă a Săgetătorului, jocul de pe telefonul mobil permite explorarea împrejurimilor, pentru a determina unde te afli. Este aproape ca o călătorie adevărată, mult mai puțin costisitoare decât un bilet de avion.

Capricorn - Classic Sudoku

image

Pentru semnul de pământ încăptățânat, perseverent și disciplinat, „Classic Sudoku” oferă numeroase puzzle-uri provocatoare, care îi vor ține mintea în priză.

Aplicația a fost creată de Simon și Mark, duo-ul din spatele canalului de sudoku „Cracking the Cryptic. Classic Sudoku” este perfectă pentru o persoană analitică, așa cum este Capricornul.

Vărsător - Monument Valley

image

„Monument Valley” este un joc la fel de unic precum Vărsătorul. Acesta o ghidează pe prințesa tăcută, Ida, prin căi geometrice frumoase și complicate pentru a ispăși și a returna Geometria Sacră, furată cândva.

Deseori văzuți ca fiind cu capul în nori, Vărsătorul se potrivește la fix în lumea liniștită , dar incredibil de complicată a jocului. Dorința sa de libertate și dreptate îi va motiva, până la final.

Pești - I Love Hue Too

image

Acest joc de puzzle de colorat este perfect pentru Peștii intuitivi și artistici. Ideea este organizarea plăcilor de mozaic pentru a crea spectre de culori frumoase.

Acest joc minimalist face apel la sensibilitățile Peștilor: paletele frumoase de culori și muzica relaxant. Spre deosebire de alte jocuri orientate spre artă, „I Love Hue Too” este, de asemenea, un joc de puzzle, care permite evadarea din realitate, într-o lume plină de culori, la fel de blândă și sensibilă precum Peștii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?