Cererea USB de renumărare a voturilor - la Biroul Electoral Sector 1; ar putea fi soluționată marți seară

Cererea USB de renumărare a voturilor - la Biroul Electoral Sector 1; ar putea fi soluționată marți seară

Cererea Uniunii Salvați Bucureștiul de renumărare a buletinelor de vot din mai multe secții din sectorul 1 a ajuns, marți, la Biroul Electoral de Circumscripție și ar putea fi soluționată în cursul acestei zile.

"A ajuns la noi, am înregistrat-o, în acest moment terminăm de centralizat secțiile de votare, după care o să o analizăm. S-ar putea ca pe seară să avem o soluție", a declarat pentru AGERPRES președintele Biroului Electoral Sector 1, procuror Alexandru Stoian.

Uniunea Salvați Bucureștiul a depus la Biroul Electoral al Sectorului 1 o cerere de renumărare a buletinelor de vot în cinci-zece secții, invocând discrepanțe statistice.

Potrivit liderului formațiunii, Nicușor Dan, USB a avut inițial delegați în toate secțiile de votare din sectorul 1, dar că nu a fost vorba de membri de partid, ci de persoane care și-au oferit ajutorul. O parte dintre acestea s-au retras, inclusiv pentru a participa la concertul Maroon 5, care a avut loc duminică seara în București. "Nu puteam să îi mai înlocuim, pentru că era o dată limită până la care se propuneau și au rămas niște secții în care nu am avut pe nimeni", a precizat el.

Candidata Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria sectorului 1, Clotilde Armand, a câștigat în secțiile de votare în care USB a avut observatori, dar a pierdut în celelalte, a precizat, luni, Nicușor Dan, într-o postare pe Facebook .

AGERPRES/(AS — autor: Florentina Ștefănescu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...