Cetățean turc, reținut de polițiști; este bănuit că a amenințat cu o armă un șofer în urma unei altercații în trafic

Un cetățean turc a fost preluat de către polițiștii Secției 19 și condus la sediul subunității pentru audieri după ce au fost sesizați că acesta a amenințat cu o armă, executând un foc în plan vertical, asupra unui alt șofer ce conducea un autoturism pe o stradă din sectorul 5.

Din investigațiile desfășurate a rezultat faptul că, în urma unor șicane reciproce în trafic, bănuitul a coborât din autoturism având în mână o armă, a deschis portiera din dreptul victimei, adresându-i injurii și, în timp ce ținea în mână pistolul, a efectuat un foc de armă în plan vertical, creând persoanei vătămate o stare de temere. Întrucât victima a filmat evenimentul, bănuitul a devenit mai agresiv, încercând să o deposedeze de telefonul mobil, lovind-o cu piciorul în zona membrelor inferioare, după care a părăsit în grabă locul faptei, se arată într-un comunicat al DGPMB.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bănuitul deținea legal arma în cauză.

Potrivit DGPMB, la data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 9.00, polițiști din cadrul Secției 19 au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat, în vârstă de 37 de ani, cu privire la faptul că în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din sectorul 5 a avut o altercație în trafic cu conducătorul unui alt autoturism, care l-a blocat și amenințat cu o armă, executând un foc de armă în plan vertical, după care a plecat, fără ca victima să poată preciza în ce direcție.

În urma furnizării cu operativitate a semnalmentelor bănuitului și a datelor autoturismului, acesta a fost identificat și oprit în trafic, pe raza județului Ilfov, iar în urma controlului efectuat, în torpedoul autoturismului a fost găsită o armă și mai multe cartușe, cu bile de cauciuc.

Totodată, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și, având în vedere în vedere cetățenia acestuia, au fost informați lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Imigrări.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a mințit Dăncilă despre angajarea fiului și, mai ales, cum a băgat în față adopția, cu nemernicie tipic pe…

2 VIDEO Sondaj pe stradă în București. Iohannis are un scor zdrobitor. Pensionară: „Este rușinos să fie Dăncilă …

3 Birchall a rămas cu colții înfipți în gâtlejul Proastei! Nou atac după minciunile sfruntate de marți

4 A murit Corina Untilă, unul dintre eroii veritabili din decembrie '89: „Am fost împuşcată de armata propriei m…

5 HOPA! Bogdan Aurescu și Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, discuții despre ridicarea vizelor românilor

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum piatra asta sare de 88 de ori peste apă