CExN PSD/Dragnea despre punerea sub acuzare a şefilor Jandarmeriei: Are ca scop timorarea forţelor de ordine

CExN PSD/Dragnea despre punerea sub acuzare a şefilor Jandarmeriei: Are ca scop timorarea forţelor de ordine

Acţiunea Parchetului General privind punerea sub acuzare a şefilor Jandarmeriei are ca scop "timorarea forţelor de ordine din România", a susţinut, vineri, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Convingerea mea este că jandarmii au acţionat legal. După părerea mea, această acţiune a Parchetului General are ca obiectiv timorarea forţelor de ordine din România. Ăsta este punctul meu de vedere. N-am văzut o grabă în a-i ancheta pe cei care au distrus, care au fost violenţi, pe cei care au lovit. Asta n-am văzut-o", a declarat Dragnea la finalul CExN al PSD.

Şefii Jandarmeriei şi un secretar de stat din MAI au fost puşi sub acuzare, vineri, în dosarul intervenţiei forţelor de ordine la protestul din 10 august, ei fiind informaţi de procurorii Parchetului General că au calitatea de suspecţi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”