Ciolacu: Daniel Tudorache nu a fost trimis în judecată; luni dimineaţă voi avea o discuţie lămuritoare cu el

Ciolacu: Daniel Tudorache nu a fost trimis în judecată; luni dimineaţă voi avea o discuţie lămuritoare cu el

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că luni dimineaţa va avea o discuţie cu Daniel Tudorache pentru a se lămuri dacă acesta vrea să continue demersul de a nu intra în Parlament, adăugând că fostul primar al Sectorului 1 nu a fost trimis în judecată.

 

 

Foto: (c)  RADU TUTA / AGERPRES FOTO


"În primul rând, noi am luat o decizie politică - nu candidează pentru o funcţie de parlamentar nimeni care este trimis în judecată, totuşi, antepronunţându-ne, deoarece există prezumţie de nevinovăţie. În cazul domnului Tudorache, imediat după ce a început ancheta DNA, deci nu a fost trimis în judecată, el a luat decizia să se autosuspende în primul rând din funcţia de preşedinte la Sectorul 1. Mandatul domnului Tudorache nu trebuie să îl dea Marcel Ciolacu sau PSD, îl dă BEC şi Judecătoria, au acest atribut. Vom vedea mâine (luni - n.r.) la comisia de validare care este temeiul şi mâine dimineaţă o să am o discuţie lămuritoare cu domnul Tudorache dacă vrea să continue demersul de a nu intra în Parlament sau doreşte să intre în Parlament şi atunci trebuie o decizie politică de urgenţă luată în interiorul partidului", a spus Ciolacu la Antena 3.

El a adăugat că nu şi-a încălcat nicio promisiune deoarece Tudorache nu este trimis în judecată.

"Promisiunea mea a fost foarte clară, nu candidează nimeni care este trimis in judecată. Am citit şi eu în presă ... nu am înţeles foarte bine speţa, spălare de bani cu a doua soţie, dar dânsul e la treia, e un pic cam sofisticată pentru mine", a afirmat liderul PSD. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

3 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

4 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…

5 The Times / România are cea mai mare rată de imunizare din Europa după trecerea prin boală