Cioloș: Guvernul este profund șocat și preocupat de situația gravă produsă de exploziile de la Bruxelles

Cioloș: Guvernul este profund șocat și preocupat de situația gravă produsă de exploziile de la Bruxelles

Guvernul român este "șocat și preocupat de situația gravă" creată în urma exploziilor din Bruxelles și condamnă cu fermitate "aceste manifestări de violență", a transmis marți premierul Dacian Cioloș.

"Guvernul pe care îl conduc este profund șocat și preocupat de situația gravă produsă de exploziile de la Bruxelles, din această dimineață. Guvernul României condamnă cu fermitate aceste manifestări de violență și își exprimă sprijinul pentru autoritățile belgiene și europene pentru a pune capăt unor asemenea situații și pentru consolidarea securității în spațiul european. De asemenea, Guvernul României transmite condoleanțe familiilor victimelor și asigură cetățenii că s-au luat toate măsurile necesare pentru consolidarea securității pe plan intern", se arată într-un mesaj al premierului, remis marți AGERPRES.

Potrivit lui Cioloș, Executivul ține în permanență legătura cu comunitatea românească de la Bruxelles prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe și al Ambasadei României din capitala Belgiei.

Conform postului de radio și televiziune belgian de limbă flamandă VRT, în exploziile de la aeroportul Zaventem și metroul din Bruxelles, produse marți dimineața, au murit cel puțin 13 persoane și alte 35 au fost grav rănite.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

5 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!