Citiți asta!

Citiți asta!

Claudia Postelnicescu, fost purtător de cuvânt al USR Iflov și fost membru în Biroul Politic Național al USR, descrie pe Facebook modul în care primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, își duce luptele politice doar în interes personal. Postelnicescu arată că edilul de la Sectorul 1 se află într-un conflict permanent din 2016, totul în interes personal.
Ce scrie Postelnicescu:
„De ce este Clotilde Armand în permanent conflict, din 2016 pana în prezent, atât în interiorul partidului, cât și în afara lui?
1) Clotilde Armand nu a dovedit, niciunuia dintre membrii USR, ca are vreo competenta reala în management. De facto, Clotilde Armand a lucrat intr o companie franceza de stat, unde a obținut un contract bănos prin intermediul ministrului de atunci al fondurilor europene, Cristi Ghinea, ceea ce a obligat o ulterior sa fie "promovata" în managementul francez, ca să nu fie acuzată de trafic de influenta aici.
2) Clotilde Armand strălucește printr o desăvârșită lipsa de adecvare la realitate și printr un talent exorbitant -pe nervii și banii noștri acum- de a aduna în jurul ei oameni extrem de nepregătiți profesional, șomeri de succes dacă nu s-ar fi agățat de ea. În consecință, cine oare sa o sfătuiască sa reacționeze echilibrat, business, ca doar e meta manager de top, și nu prin isterie și propaganda ca o ucide Mafia? Nimeni.
3) în rolul de lider al filialei USR Sector 1 a recurs tot timpul la mijloace lipsite de scrupule pentru a și menține puterea cu orice preț, una dintre tactici fiind scandalul și deraierea atenției de la problemele reale prin găsirea unui țap ispășitor. Acum are doi: Romprest și consilierii PNL.
4) ca asa zis lider de filiala a determinat toti oamenii capabili sa o părăsească, intrucat armata de lingăi de care este înconjurată nu are nici principiile pe care le clamează, nici creier suficient sa priceapă ce le ar profita ca demers. De aceea, și acum, foști susținători înfocați ai ei s au alăturat echipei lui Dragoș Pâslaru. Cat timp a condus filiala, Clotilde nu a crescut niciun alt lider alternativ. Doar ea.
5) Clotilde Armand s a remarcat permanent printr o voracitate excesiva de parvenire politica, cu orice preț. De aceea a candidat peste tot, desi e înfiorător de ignoranta în cultura politică, cultura generala și înțelegerea unor situații politice în care singura se pune. Candidatura ei la europarlamentare a fost un fiasco total din punctul de vedere al plus valorii aduse cursei, dar un bun exercițiu pentru ea de a și creste notorietatea și capacitatea de a seduce electoratul, principalul ei talent fiind seducerea prin vorbe.
6) În interiorul USR-PLUS, Clotilde Armand nu este agreata de nimeni, inclusiv de gruparea Ghinea Barna, care ar fi scăpat de ea încă din 2018, daca ar fi putut. Având în vedere distrugerea permanenta pe care o aduce asupra partidului, cred ca regreta acum. Permanent, Clotilde trebuie apărată de partid, pentru ca permanent are un conflict undeva, și permanent se pozitioneaza ca victima, dar și erou salvator neînțeles. E permanent confuza cu privire la ceea ce vrea și nimeni nu nu capabil sa o ajute sa vadă realitatea. Lingăii din jurul ei ii vând aceasta narațiune cu lupta cu Mafia, pentru ca adora sa fie Ioana d'Arc și, în fond, s au construit atâtea cariere pe anti-corupție de către oameni care sunt fundamental viciati moral.
7) Clotilde Armand nu a pus și nu va pune niciodată interesul public deasupra celui personal. Asa funcționează ea, doar pentru ea.
Iar oamenii din jurul ei la fel, intrucat dacă ea pierde, ei sunt nimeni pe lume.
???? Clotilde Armand și a tradat întotdeauna aliații și oamenii fideli, daca situația de oportunism I a cerut o. De aceea a rupt și protocolul cu PNL, partid care a ajutat o enorm sa obțină acest mandat. Convingerea ei e ca la obținut singura, iar băieții aia care fugeau cu niște saci de voturi prin secție, din echipa ei, sunt doar o ficțiune a Mafiei. Clar.
9) Clotilde Armand a dovedit în acest mandat, pana acum, ca CV ul ei de manager este o impostura. La fel cum a acaparat, prin propaganda, minciuna și trădări, puterea în USR, la fel și a construit imaginea de manager de succes, contrazisa flagrant de realitate.
10) În final, nu cred ca prioritatea lui Clotilde este sa rezolve situația cu Romprestul, ci sa continue construcția unui brand de luptătoare cu Mafia, pentru scopuri politice ulterioare. În consecință, luați cu un drob de sare toate comunicările ei pe subiect, unde nu expune situația de facto, ci personalizează permanent asa zisa lupta a ei cu Mafia și niște principii puternice, pe care în fapt nu le a dovedit niciodata.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”