Clotilde Armand: Iar i-am supărat pe liberali; Burduja: O doamnă cere cu agresivitate PNL să facă un pas în spate

Clotilde Armand: Iar i-am supărat pe liberali; Burduja: O doamnă cere cu agresivitate PNL să facă un pas în spate

Europarlamentarul Clotilde Armand, candidat al USR la Primăria Sectorului 1, a precizat marţi că nu s-ar fi implicat în politică dacă liberalii ar fi fost la fel de "bătăioşi" cu PSD cum sunt şi cu ea în aceste momente.

În replică, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a declarat că "o doamnă cere cu agresivitate PNL să facă un pas în spate în sectorul 1" şi i-a reproşat acesteia lipsa de reacţie în faţa susţinerii acordate de către doi consilieri locali USR pentru proiectul de rectificare bugetară al primarului Daniel Tudorache.

"Of, iar i-am supărat pe colegii liberali. S-au supărat pe mine că le-am amintit de toate blaturile lor din primării şi consilii, de toate şpăgile şi contractele dijmuite cot la cot cu PSD zeci de ani la rând, de pile şi privilegii, de penali în funcţii publice şi candidaţii cu probleme penale, de toată nesimţirea şi aroganţa lor uselistă din trecut. Dragi liberali, dacă aţi fi fost la fel de bătăioşi cu PSD cum sunteţi cu mine în aceste momente să ştiţi că eu nu mai eram acum implicată în politică şi îmi vedeam liniştită de viaţă, carieră şi familie. Şi mai ştiu foarte mulţi români care ar fi făcut la fel. Dragi liberali, atunci când v-am spus despre toate cele de mai sus aş vrea să ţineţi minte că am făcut-o cu toată prietenia şi buna mea credinţă, cu speranţa că acest partid se poate reforma, cu toată aprecierea mea pentru eforturile voastre recente", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

În replică, Burduja i-a reproşat acesteia că nu s-a "scandalizat" în 2019, când doi consilieri locali USR au votat în favoarea unei rectificări bugetare propuse de primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache.

"O doamnă cere cu agresivitate PNL să facă un pas în spate în sectorul 1. PNL nu a făcut şi nu va face niciun pas înapoi în faţa hoţiei, imposturii şi incompetenţei - cele trei elemente care definesc administraţia PSD de la Sectorul 1 şi din întreg Bucureştiul. Singurul inamic al PNL este PSD. De aceea anul trecut, de pildă, PNL a votat împotriva rectificărilor bugetare aberante ale primarului PSD, chiar dacă doi colegi de-ai respectivei doamne au trecut bugetul. Nu am văzut să se scandalizeze atunci, nici să îi sancţioneze în vreun fel", a scris el pe Facebook.

Europarlamentarul USR Clotilde Armand a declarat duminica trecută, la evenimentul de lansare a candidaturii pentru Primăria Sectorului 1, că, timp de trei ani, cât a fost consilier local în Sectorul 1, a văzut "cum se desfăşoară lucrurile" şi a cerut PNL să facă un "pas înapoi", pentru că a fost "împreună cu PSD".

"Când e vorba de interese financiare a mers mereu sistemul transpartinic în Sectorul 1. PNL este acolo împreună cu PSD, cu toate partidele tradiţionale. În Sectorul 1 nu au votat pentru investiţii, nu s-au făcut investiţiile necesare. De 30 de ani, PNL este cu PSD. Au gestionat Sectorul 1 şi vedem o lipsă de investiţii pe care nu putem să o acceptăm într-un oraş european. PNL trebuie să facă un pas în spate. (...) Eu prefer, evident, să avem un singur candidat, eu fac un apel la toate partidele să avem un proiect comun pentru Sectorul 1, pe care îl propun eu, pentru că ei au fost incapabili până acum să îl facă", spunea Clotilde Armand. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”