Cluj: Un copil de 9 ani, găsit mort şi cu urme de violenţă

Cluj: Un copil de 9 ani, găsit mort şi cu urme de violenţă

Un copil de 9 ani a fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o locuinţă din Cluj-Napoca şi cu urme de violenţă pe corp.

"Dispeceratul 112 a fost anunţat de către o persoană că într-o locuinţă din Cluj-Napoca se află în stare de inconştienţă un copil de 9 ani. Poliţiştii deplasaţi la faţa şocului au constatat, din păcate, decesul copilului. La examinarea trupului s-au constatat urme de violenţă, motiv pentru care cadavrul copilului a fost preluat şi transportat la medicină legală, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie. După obţinerea rezultatului necropsiei, vom vedea dacă între urmele de lovituri de pe corp şi deces există o legătură de cauzalitate şi în acel moment cu siguranţă se va schimba şi încadrarea juridică a faptei", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar.

Copilul locuia cu fratele său, cu mama sa şi cu concubinul acesteia. AGERPRES/ (A-Marius Septimiu Avram, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro