Codrin Ștefănescu (PSD): Prefecții ar trebui să redevină politici, cum erau pe vremea lui Năstase

Codrin Ștefănescu (PSD): Prefecții ar trebui să redevină politici, cum erau pe vremea lui Năstase

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul organizației PSD Giurgiu, că prefecții ar trebui să redevină politici cum erau pe vremea guvernării Năstase, pentru a exista astfel garanția că programul de guvernare are și suport politic în teritoriu.

 "Am venit la Giurgiu pentru că Giurgiu este campion, este pe locul unu pe țară, se bate cu Teleorman, Olt, Dolj, Vaslui, Vrancea și sunt campioni: jos pălăria...Noi facem analize... Vom lucra inclusiv la Legea administrației, sunt opinii în partid printre care și a mea că prefecții trebuie să redevină politici cum erau înainte, pe vremea lui Năstase, ca să ai garanția că programul tău de guvernare și tot ce implementezi are și suport politic. Anume voi, cei din presă, când spuneți 'prefectul nu a făcut', îmi asum eu, ca partid, și spun 'aveți dreptate, ar trebui să-l schimbăm, să-și schimbe comportamentul'... Acum prefecții sunt înalt funcționari publici", a declarat Codrin Ștefănescu.

El a adăugat faptul că sunt multe lucruri care "trebuie schimbate din mers".

Codrin Ștefănescu a participat la conferința de presă a PSD Giurgiu alături de președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, și deputatul Elena Dinu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Se coace debarcarea? / Un înalt oficial de la Kremlin ar fi contactat spionajul occidental şi s-ar fi oferit să ajute la oprirea războiului d…

2 Fost şef al spionajului rusesc, reţinut în timp ce încerca să se alăture trupelor ruseşti din Herson

3 Noi amănunte despre puciul de la Kremlin. Putin răscolește după trădători...

4 Probleme în paradis? Ce dezvăluiri face Vitali Klitschko

5 Foarte interesante amănunte!