Consilier județean PSD despre protestatari: „Care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat? Putorilor!”

Consilier județean PSD despre protestatari: „Care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat? Putorilor!”

Sabrina Maria Nedelcu, consilier judetean din partea PSD Constanta, i-a numit "putori", intr-o postare pe pagina sa de Facebook, pe manifestantii care au iesit in strada pentru a protesta impotriva modificarii Codurilor penale prin Ordonanta de Urgenta. "Care este munca voastra si cu ce cotizati voi la stat, astia care va duceti de la 9.00 dimineata la proteste? Putorilor!", a scris consiliera PSD, potrivit News.ro. La scurt timp, PSD Constanta a reactionat, afirmand ca "se delimiteaza ferm de afirmatiile jignitoare".

In acest moment, contul de Facebook al Sabrinei Maria Nedelcu nu mai poate fi gasit prin cautare pe reteaua de socializare.

Mesajul integral postat de Sabrina Maria Nedelcu, consilier judetean PSD Constanta, pe Facebook:

„Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2000 ron pe lună pentru acela care fură 20000 ron. Da tare deştepţi sunteţi sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu cotizaţi voi la stat de vă duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”

Consiliera a şters postarea, văzând reacţiile care n-au încetat să apară pe contul ei. Totodată au dispărut şi pozele postate de ea care îl aveau în prim-plan pe Tit Liviu Brăiloiu, senator PSD, fotografiat la reuniunile de partid.

Conform declaraţiei sale de avere, Sabrina Maria Nedelcu, de loc din Năvodari, nu are niciun venit şi nicio proprietate, în afara unei moşteniri de la Teodora Niţu din Nuntaşi, judeţul Constanţa, care i-a lăsat 280.000 euro. Pe contul consilierei apar numai fotografii din vacanţe luxoase şi exotice, însoţite de statusuri cum ar fi: „beautiful life“ (viaţă frumoasă), „i love my life“ (îmi iubesc viaţa), promovând intens agenţia de turism Princess Travel, a cărui imagine o are ca poză de fundal cu motto-ul „Stop dreaming, start living“.

Articol in curs de editare.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...