Constanţa: Bărbat cercetat penal după ce a ameninţat cu un pistol airsoft cadre medicale la Spitalul Judeţean

Constanţa: Bărbat cercetat penal după ce a ameninţat cu un pistol airsoft cadre medicale la Spitalul Judeţean

Un bărbat este cercetat penal de poliţişti după ce, în noaptea de duminică spre luni, fiind sub influenţa alcoolului, a avut un comportament recalcitrant în incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, ameninţând cu un pistol airsoft cadre medicale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, individul a fost imobilizat de agenţii de pază, asupra sa fiind găsite un pistol tip airsoft şi un spray lacrimogen.

"Am fost sesizaţi în jurul orei 1,30 de către angajaţii firmei de pază cu privire la faptul că un bărbat, de 32 de ani, manifesta un comportament recalcitrant, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Din primele verificări, persoana în cauză a fost imobilizată de agenţii de pază, asupra sa fiind găsite un pistol de tip airsoft şi un spray lacrimogen", a transmis IPJ.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz, fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…