Constanţa: Mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru presupusul criminal din Vama Veche

Constanţa: Mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru presupusul criminal din Vama Veche

Tribunalul Constanţa a decis duminică arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru minorul de 17 ani, bănuit a fi principalul vinovat de uciderea, sâmbătă, pe plaja din Vama Veche, a unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Tecuci, informează un comunicat de presă al IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, tânărul, în vârstă de 17 ani, considerat a fi principalul suspect într-un caz de agresiune violentă cu corp dur, ce a produs moartea unui bărbat de 34 de ani, din localitatea Tecuci, pe plaja din Vama Veche, a fost reţinut de poliţişti, alături de alţi trei prieteni, chiar în cursul zilei de sâmbătă.

În urma audierii martorilor şi stabilirii unui profil al suspecţilor, în cazul omorului din Vama Veche, poliţiştii constănţeni au identificat, în cursul zilei de sâmbătă, în tren, în Gara Costineşti, un grup de patru persoane (doi băieţi şi două fete), pe care le-au condus la audieri. Una dintre aceste persoane, un tânăr în vârstă de 17 ani aflat din anul 2017 sub control judiciar pentru trafic şi deţinere de droguri, a fost bănuită drept autorul agresiunii. Ulterior, din investigaţiile efectuate de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, a reieşit faptul că persoana bănuită de săvârşirea infracţiunii de omor este tânărul, de 17 ani, din municipiul Constanţa, faţă de care Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Tribunalul Constanţa a admis, duminică, propunerea formulată de anchetatori pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele principalului suspect în cazul de omor din Vama Veche, astfel că tânărul, în vârstă de 17 ani, din Constanţa, a fost condus la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa. AGERPRES / (AS, autor: Dan Mihăescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…

4 Citiți și voi ce se întâmplă în Germania de Est...

5 Foarte interesante amănunte!