Constanţa: Patru persoane, cercetate penal după ce o cursă auto ilegală a fost transmisă în direct pe Facebook

Constanţa: Patru persoane, cercetate penal după ce o cursă auto ilegală a fost transmisă în direct pe Facebook

Participanţii la cursa ilegală de maşini de pe autostrada A4 transmisă în direct pe Facebook în noaptea de miercuri spre joi au fost identificaţi, patru persoane fiind cercetate penal, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Cei patru sunt doi şoferi ai maşinilor care au intrat în competiţie, organizatorul evenimentului şi persoana care a transmis imaginile filmate pe reţeaua de socializare.

"Referitor la cursa neautorizată desfăşurată pe Autostrada A2, în seara de 19 ianuarie a.c., vă comunicăm faptul că, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie A2, persoanele care au participat la eveniment au fost identificate. Este vorba despre 2 bărbaţi, de 27, respectiv 40 de ani, conducători ai autoturismelor în cauză, ambii din judeţul Constanţa. Totodată, organizatorul evenimentului şi bărbatul care a transmis live imaginile pe o reţea de socializare au fost identificaţi", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

În funcţie de rezultatul anchetei vor fi dispuse măsurile legale corespunzătoare.

"În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 339, alin. 2, în ceea ce-i priveşte pe conducătorii auto sus-menţionaţi şi art. 339, alin. 3., C.P., în ceea ce-i priveşte pe organizator şi pe cel care a realizat filmarea, urmând ca în funcţie de concluziile rezultate să se propună soluţii legale", se mai spune în comunicat.

Conform sursei citate, pentru toate persoanele implicate au fost reţinute, în vederea anulării, permisele de conducere.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat verificările după ce o întrecere ilegală de maşini, desfăşurată noaptea trecută pe autostrada A4 - rută ocolitoare a municipiului Constanţa, între Agigea şi Ovidiu, a fost transmisă în direct pe Facebook.

În filmuleţ apăreau mai multe persoane şi autoturisme, care practic au blocat o porţiune din autostradă, indivizii discutând despre cursa ilegală, precum şi imagini din timpul întrecerii auto. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...