Constanța: Polițist mort și jandarm rănit, într-un accident rutier pe DN 39, între 2 Mai și Vama Veche

Constanța: Polițist mort și jandarm rănit, într-un accident rutier pe DN 39, între 2 Mai și Vama Veche

Un polițist vasluian detașat pe litoral a murit, iar un jandarm a fost rănit, într-un accident rutier petrecut în noaptea de miercuri spre joi pe DN 39, între localitățile 2 Mai și Vama Veche, în urma coliziunii dintre mașina în care cei doi se aflau, în timpul serviciului, și un alt autoturism, conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

Alte două persoane au fost rănite ușor.

''În cursul acestei nopți, în jurul orelor 23,50, am înregistrat un accident rutier în care a fost implicat un autoturism de serviciu din cadrul Biroului de poliție Vama Veche. Accidentul s-a produs pe DN39 între localitățile 2 Mai și Vama Veche. Din primele date se pare că conducătorul auto MAI a ieșit în drumul principal DN39 de pe un drum secundar și a fost lovit în lateral/spate de un alt autoturism. Echipajul MAI era compus dintr-un polițist de ordine publică, detașat și un jandarm din cadrul GMJ Constanța'', potrivit IPJ.

În urma accidentului, polițistul, rănit grav, a intrat în stop cardio-respirator. Echipajul medical sosit la fața locului nu a reușit resuscitarea acestuia, fiind constatat decesul. Colegul de patrulare al polițistului, jandarmul, a suferit fracturi la patru coaste, iar două persoane din autoturismul civil implicat în accident au fost rănite ușor.

Ancheta în acest caz este în derulare, mai precizează sursa citată.

Potrivit IPJ Constanța, polițistul detașat pe litoral din cadrul IPJ Vaslui, intrase în serviciu la ora 20,00. El efectua ture de 12/24 și avea fișa de protecție a muncii semnată la zi, la Poliția Mangalia.

Polițistul decedat era în vârstă de 53 de ani, fiind căsătorit și cu doi copii, mai precizează sursa citată.

AGERPRES / (AS — autor: Nona Jalbă, editor: Marius Frățilă)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

3 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”