Contul de Twitter al lui Donald Trump, dezactivat pentru scurt timp de un angajat al rețelei sociale

Contul de Twitter al președintelui Donald Twitter a fost dezactivat, pentru scurt joi, de un angajat al rețelei sociale în ultima sa zi de lucru în cadrul acestei platforme sociale, dar contul a fost restabilit rapid, a anunțat Twitter, potrivit AFP și DPA.

În jurul orei 19:00 (23:00 GMT), vizitatorii contului @realDonaldTrump puteau vedea mesajul:"Ne pare rău, această pagină nu există".

Contul lui Donald Trump a fost dezactivat "din neatenție" în urma unei erori comise de un angajat al rețelei sociale, anunțase anterior Twitter: "Mai devreme astăzi, contul @realDonaldTrump a fost dezactivat din neatenție din cauza unei erori umane comise de un angajat al companiei", a scris grupul într-un mesaj.

"Contul nu a funcționat circa 11 minute și a fost apoi restabilit", se mai spune în mesajul Twitter, care precizează că o anchetă internă este în curs de desfășurare și că au fost luate "măsurile necesare pentru ca acest lucru să nu se mai repete pe viitor".

"Am descoperit în timpul anchetei noastre că această dezactivare a fost provocată de un angajat al Twitter care se afla în ultima sa zi de lucru" în cadrul grupului, a mai indicat Twitter.

Donald Trump nu a menționat în această etapă a anchetei scurta dispariție a contului său de Twitter.

Acest cont personal, președintele american având și un cont oficial @Potus de care se servește mai puțin, reprezintă mijlocul său de comunicare preferat, cu peste 41,7 milioane de abonați. El îl folosește adeseori pentru a-și ataca adversarii politici și media critică la adresa sa. Trump anunță aproape zilnic pe acest cont măsuri, comentarii personale, în genere, mesaje din maximum 140 de caractere.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 UPDATE / Raed Arafat, șeful DSU, a afirmat, într-o declarație oficială, că informația prezentată de Digi 24 este…

2 COVID-19 a suferit 10 mutaţii / Tinerii nu sunt imuni la coronavirus

3 ULTIMA ORĂ / Guvernul a modificat statutul poliţiştilor şi militarilor: se întrerup concediile de odihnă, se sus…

4 Masonul din spatele birtului care a vândut statului 1,7 milioane de măști a încheiat 16.290 de contracte cu st…

5 Crucea Roșie a importat un milion de măști ca să le doneze. Statul le-a blocat în vamă / „I-au pus cu capul pe c…

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic