Copilă de 13 ani, răpită şi violată de zeci de ori. Agresorul sexual a abuzat de fată timp de opt luni

Copilă de 13 ani, răpită şi violată de zeci de ori. Agresorul sexual a abuzat de fată timp de opt luni

Anchetatorii au stabilit că fata de 13 ani a fost sechestrată şi violată de nenumărate ori în cele 8 luni de captivitate. Iniţial, judecătorii îl lăsaseră în libertate pe agresorul sexual.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a trimis în judecată pe Gheorghe Dima, un bărbat de 32 de ani, din judeţul Bacău, pentru viol şi lipsire de libertate. Instanţa a stabilit legalitatea actelor de urmărire efectuate şi a probelor administrate şi urmează să stabilească data începerii procesului.

Pe 18 august 2020, poliţiştii brăileni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au reţinut pe individ după ce pe numele său fusese emis un mandat de arestare preventivă Bărbatul locuieşte în comuna Izvorul Berheciului, judeţul Bacău, şi este fostul concubin al surorii unei copile de doar 13 ani, conform informaţiilor care ne-au fost transmise de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Bărbatul a răpit-o pe fată şi timp de 8 luni cât a ţinut-o sechestrată, a violat-o de nenumărate ori. ”În perioada noiembrie 2016-iunie 2017, bărbatul, profitând de imposibilitatea unei minore, în vârstă de 13 ani, de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Pe 12 august, Judecătoria Brăila a respins cererea Parchetului de arestare preventivă a bărbatului, plasându-l sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Procurorii au contestat decizia, iar pe 18 august, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza mandatului emis de către Tribunalul Brăila, şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila, unde se află şi în prezent, relatează  Adevărul.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urmează „îngroparea” definitivă a lui Băsescu?

2 VIDEO Priviți, primele imagini cu „dihăniile” americane HIMARS în acțiune în Ucraina!

3 Nu, nu este un desen de bășcălie! Armata belarusă desfășoară în zonele de frontieră tancuri false din lemn!

4 Asta e din ciclul / Judecați voi...

5 ULTIMA ORĂ Disensiuni la vârful Ucrainei? / Zelenski vrea să-l demită pe șeful serviciului de spionaj, Ivan Bakanov, cu care este prieten din copilărie