Coronavirus - Muzeul Naţional olandez şi Muzeul Van Gogh, închise până la sfârşitul lunii martie

Coronavirus - Muzeul Naţional olandez şi Muzeul Van Gogh, închise până la sfârşitul lunii martie

Muzeul Naţional olandez, Rijksmuseum, din Amsterdam şi Muzeul Van Gogh, situat în apropiere, două dintre principalele atracţii turistice din capitala Olandei, vor fi închise publicului până cel puţin pe 31 martie din cauza epidemiei de coronavirus, relatează Reuters.

Anunţurile celor două muzee au survenit la câteva minute după măsurile anunţate joi de guvernul olandez în lupta împotriva noului coronavirus care a provocat 614 cazuri de îmbolnăviri în ţara cu 17 milioane de locuitori.

"În conformitate cu politica naţională referitoare la noul coronavirus, Rijksmuseum va rămâne închis publicului până pe şi inclusiv 31 martie 2020", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Muzeului Naţional.

Guvernul olandez a anunţat joi interzicerea evenimentelor cu public de peste 100 de persoane, în răspuns la epidemia cu noul coronavirus, şi le-a cerut persoanelor cu probleme respiratorii să rămână acasă. Premierul Mark Rutte a făcut totodată apel ca angajaţii să lucreze de acasă în măsura în care lucrul de acasă este posibil şi companiile să aplice lucrul în ture pentru a reduce nivelul de răspândire a infecţiilor. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!