Coronavirus/GCS: Scenariul verde, în toată ţara; cea mai mare incidenţă - în Alba

Coronavirus/GCS: Scenariul verde, în toată ţara; cea mai mare incidenţă - în Alba

Capitala şi toate judeţele ţării rămân în scenariul verde din punctul de vedere al infectărilor cu SARS-CoV-2, cea mai mare incidenţă la mia de locuitori fiind în Alba - 0,67, informează, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

În Bucureşti continuă scăderea ratei de infectare, cu o incidenţă de 0,41 cazuri la mia de locuitori, faţă de 0,46 în ziua anterioară. Cea mai mică rată de incidenţă din ţară este în judeţul Gorj, respectiv 0,1 cazuri la mia de locuitori.

Sursa foto: stirioficiale.ro

Conform GCS, nouă judeţe şi Capitala au avut minimum 10 cazuri nou confirmate de COVID-19 faţă de ultima raportare, respectiv Bucureşti - 34, Prahova - 19, Bihor - 18, Iaşi şi Sibiu câte 13, Constanţa - 12, Braşov - 11, Bacău, Timiş şi Cluj câte 10.

Cele mai puţine cazuri noi s-au înregistrat în judeţele Gorj şi Satu Mare - câte un caz, iar judeţul Galaţi nu a raportat niciun caz nou.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 265 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul