Crima din București/Cadavrul găsit într-un sac, în lada unei canapele, este al unei fetițe de 12 ani/Fata, care locuia cu mama ei, a fost dată dispărută de tatăl său la începutul lunii mai

Crima din București/Cadavrul găsit într-un sac, în lada unei canapele, este al unei fetițe de 12 ani/Fata, care locuia cu mama ei, a fost dată dispărută de tatăl său la începutul lunii mai

Cadavrul găsit într-un sac, în lada unei canapele, în Sectorul 4 este al unei fetițe de 12 ani, au anunțat, marți, procurorii. Fata, care locuia cu mama ei în apartamentul în care a fost găsit cadavrul, a fost dată dispărută de tatăl său la începutul lunii mai, potrivit surselor G4Media.ro.

„La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei.

În măsura în care vor fi obținute și alte date relevante pentru anchetă, acestea vor fi făcute publice în măsura în care se va considera necesar.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Potrivit surselor G4Media.ro, fata locuia împreună cu mama ei și concubinul acesteia, în apartamentul în care a fost găsit cadavrul. Apartamentul era închiriat de mama fetei, iar aceasta împreună cu concubinul nu s-ar mai afla în țară.

Tatăl biologic al fetei ar fi reclamat la poliție dispariția acesteia, la începutul lunii mai, au precizat sursele citate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți, ca să vedeți pe mâinile cui a ajuns România!

2 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

3 „Parcă am fi coafeze” / Profesoară, oripilată de cadourile pe care le fac părinții de Sărbători

4 Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat

5 STS / Șapte indicii că telefonul tău mobil ar putea fi virusat