Cu ce i-a MITUIT Dăncilă pe cei trei parlamentari care se reîntorc în PSD. Pe unul îl pune șef la ASF

Cu ce i-a MITUIT Dăncilă pe cei trei parlamentari care se reîntorc în PSD. Pe unul îl pune șef la ASF

​Cu ce i-a MITUIT Dăncilă pe cei trei parlamentari care se reîntorc în PSD. Pe unul îl pune șef la ASF.

Cei trei deputați PSD care au promis săptămâna trecută Opoziției că vor vota înlăturarea Guvernului au negociat cu conducerea PSD și au obținut funcțiile pe care și le doreau. Horia Nasra, Cornel Itu și Marius Bota au primit asigurări de la Viorica Dăncilă că după își vor proba fidelitatea față de partid vor obține beneficile cerute.

​Horia Nasra a fost înlăturat recent de la șefia organizatiei PSD Cluj din cauza rezultatelor slabe iar Marius Bota a fost trecut cu vederea de către partid atunci când s-au făcut nominalizărie pentru conducerea ASF.

Surse social-democrate au declarat pentru HotNews.ro că Viorica Dăncilă i-a promis lui Nasra că îl va repune în funcție iar Cornel Itu va fi vicepreședinte al organizației de Cluj.

În ceea ce îl privește pe Sorin Bota, conducerea PSD l-a asigurat pe acesta a va fi suținut de partid pentru șefia ASF așa cum acesta își dorea.

Reamintim că în toamna anului trecut Marius Bota a fost validat de către Parlament în funcția de vicepreședinte pentru sectorul Instrumente Financiare însă acesta și-a retras candidatura. În locul acestuia a fost propus și validat Gabriel Grădinescu susținut puternic de Marian Oprișan.

Deputații de Cluj Horia Nasra și Cornel Itu au anunța săptămâna trecută că părăsesc partidul și se înscriu în PRO România. Mariu Bota nu a plecat din partid dar a semnat moțiunea de cenzură.

Cei trei au primit asigurări de la Viorica Dăncilă că după își vor proba fidelitatea față de partid vor obține beneficile cerute.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

3 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

4 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

5 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN