Cu ce i-a MITUIT Dăncilă pe cei trei parlamentari care se reîntorc în PSD. Pe unul îl pune șef la ASF

Cu ce i-a MITUIT Dăncilă pe cei trei parlamentari care se reîntorc în PSD. Pe unul îl pune șef la ASF

​Cu ce i-a MITUIT Dăncilă pe cei trei parlamentari care se reîntorc în PSD. Pe unul îl pune șef la ASF.

Cei trei deputați PSD care au promis săptămâna trecută Opoziției că vor vota înlăturarea Guvernului au negociat cu conducerea PSD și au obținut funcțiile pe care și le doreau. Horia Nasra, Cornel Itu și Marius Bota au primit asigurări de la Viorica Dăncilă că după își vor proba fidelitatea față de partid vor obține beneficile cerute.

​Horia Nasra a fost înlăturat recent de la șefia organizatiei PSD Cluj din cauza rezultatelor slabe iar Marius Bota a fost trecut cu vederea de către partid atunci când s-au făcut nominalizărie pentru conducerea ASF.

Surse social-democrate au declarat pentru  HotNews.ro că Viorica Dăncilă i-a promis lui Nasra că îl va repune în funcție iar Cornel Itu va fi vicepreședinte al organizației de Cluj.

În ceea ce îl privește pe Sorin Bota, conducerea PSD l-a asigurat pe acesta a va fi suținut de partid pentru șefia ASF așa cum acesta își dorea.

Reamintim că în toamna anului trecut Marius Bota a fost validat de către Parlament în funcția de vicepreședinte pentru sectorul Instrumente Financiare însă acesta și-a retras candidatura. În locul acestuia a fost propus și validat Gabriel Grădinescu susținut puternic de Marian Oprișan.

Deputații de Cluj Horia Nasra și Cornel Itu au anunța săptămâna trecută că părăsesc partidul și se înscriu în PRO România. Mariu Bota nu a plecat din partid dar a semnat moțiunea de cenzură.

Cei trei au primit asigurări de la Viorica Dăncilă că după își vor proba fidelitatea față de partid vor obține beneficile cerute.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro