Cum ești într-o relație în funcție de zodie

Cum ești într-o relație în funcție de zodie

Când vine vorba de dragoste, calitățile semnelor zodiacale ies la suprafață, din diferitele moduri în care abordează întâlnirile romantice. Unii aleg să fie ca o carte deschisă, în timp ce alții preferă misterul și așteaptă să își cunoască bine partenerul.

Relație de cuplu FOTO Arhivă

Iată cum ești într-o relație în funcție de zodie și care sunt acele calități care te fac irezistibil celor din jur.

Berbec

Berbecul este impulsiv, spontan și îi place să se arunce cu capul înainte. O relație cu acest nativ înseamnă să fii îndrăzneț și pregătit să trăiești viața la maximum. Îi plac lucrurile ieșite din comun, iar o idee de primă întâlnire ar fi o plimbare cu iahtul la apus, potrivit revistei Vogue .

Taur

Influențat de Venus, acest semn de pământ este atras de frumusețe. Taurii sunt greu, poare chiar imposibil de scos din zona lor de confort, dar știu cum să îi creeze partenerului de cuplu acele amintiri, de neuitat o viață întreagă. Un picnic sub stele nu va fi niciodată la fel de bun cum era cu ei.

Gemeni

Dualitatea personalității lor ar putea însemna pentru partenerul de cuplu să obțină tot ce este mai bun „din ambele lumi”. Într-o zi, preferă să stați liniștiți pe canapea în pijama, iar în următoarea, va rezerva spontan o croazieră pe Marea Mediterană, pentru că de ce nu?

Rac

Racii sunt, adesea, profund îngrijitorați de problemele partenerului de cuplu și, totodată, plini de compasiune. S-ar pune împotriva lumii pentru persoana iubită. La finalul zilei, ei vor fi cei mai buni ascultători și mereu acel umăr stabil pe care oamenii dragi se pot sprijini.

Leu

Relația cu un Leu nu este deloc una ușoară. Această zodie de foc își dorește să fie mereu personajul principal, centrul ateției, așa că partenerul ar putea fi nevoit să facă un pas înapoi , pentru a-l mulțumi. Totuși, ambiția lor se va transmite și către persoana iubită. Cerul este limita și ei vor refuza să își lase partenerul să creadă altceva.

Fecioara

Condusă de Mercur, Fecioara este devotată în dragoste. Fecioarelor le place însă să-și exprime afecțiunea în moduri subtile. Fapte, nu vorbe! Chiar dacă nu își vor copleșii partenerii cu declarații siropoase, acțiunile lor vor da de înțeles, de la sine, grija și iubirea pe care o poartă.

Balanță

Balanței îi plac lucrurile tradiționale și oferă pace și armonie într-o relație. Alături de un astfel de nativ, parcă totul din jur pare mai ușor. La sfârșitul unei zile grele, preferă plăcerile simple precum: o plimbare lungă și relaxate, alături de partenerul de cuplu, o înghețată în parc și alte lucruri care îi fac atât pe ei, cât și pe persoana iubită să uite de toate grijile din lume.

Scorpion

Condus de Pluto și fiind considerat simbolul transformării, acest semn zodiacal se concentrează pe evoluția și creșterea împreună. S-ar putea să dureze ceva timp până când partenerul să îi câștige încrederea și să îl facă să se deschidă. Totodată, Scorpionii sunt foarte pasionali și loiali, odată ce ajung să iubească.

Săgetător

Alături de un Săgetător nu te poți plictisi niciodată. Sunt, de regulă, agitați și dornici de noutate, așa că nu vor exista două zile la fel. Doresc mereu să exploreze și să experimenteze. Partenerul nu doar că va avea ocazia să descopere locuri noi, ci și alte fațete ale propriei personalități.

Capricorn

Capricornii se străduiesc să își urmeze mereu vocea rațiunii, nu a inimii. Sceptici din fire, se implică foarte greu într-o relație, dar odată ce o fac, este pe termen lung. Sub armura pe care o afișează se ascunde multă sensibilitate și o inimă de aur. Prețuiesc stabilitatea și sunt, de asemenea, foarte sinceri. Spun mereu verde-n față ceea ce gândesc, așa că partenerul nu va fi nevoit să își dea cu presupusul.

Vărsător

Relația cu un Vărsător este, cel puțin, o experiență memorabilă. Deși tind să fie instabili în cuplu, ei vin mereu cu întrebări profunde legate de viață și Univers. Au o latură artistică pronunțată și își pot ajuta partenerul să deschidă ochii în anumite privințe, să vadă lucrurile dintr-o perspectivă complet nouă.

Pești

Visătorii zodiacului, Peștii, vor injecta în viața partenerului de cuplu o doză necesară de capriciu. Au o curiozitate continuă și o imaginație bogată. Își doresc să trăiască o iubire ca în basme și vor găsi mereu modalități de a-și determina partenerul să se reconecteze cu copilul interior.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”