CURVĂSĂRIA îngroapă România! Amănunte incredibile despre țiitoarele lui Vâlcov și Dragnea!

CURVĂSĂRIA îngroapă România! Amănunte incredibile despre țiitoarele lui Vâlcov și Dragnea!

CURVĂSĂRIA îngroapă România! Amănunte incredibile despre țiitoarele lui Vâlcov și Dragnea! Informații-bombă cu privire la relația strânsă dintre Liviu Dragnea și Darius Vâlcov! Potrivit unor surse Realitatea tv, cei doi politicieni locuiesc în aceeași casă, iar Irina Tănase, țiitoarea lui Liviu Dragnea, este verișoara țiitoarei lui Darius Vâlcov. Practic, cei doi lideri social-democraţi sunt la un pas de a deveni rude prin alianţă. 

Potrivit unor surse Realitatea TV , țiitoarele lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov, Irina Tănase şi Andreea Radu, sunt verişoare, iar cei doi politicieni au de gând să-și întemeieze noi familii alături de ele.

De altfel, jurnalista Adriana Duţulescu a scris explicit, într-un comentariu pe reţelele de socializare, despre legătura specială dintre cei doi.  ,,Normal că Vâlcov nu îşi dă demisia şi normal că nimeni din PSD nu va avea curajul să ceară demisia lui Vâlcov, pentru că este cel mai bun prieten al lui Dragnea, practic locuiesc împreună şi conduc împreună Guvernul în care doamna Dăncilă face doar figuraţie comică. Există însă o problemă mai mare decât demisia lui Valcov. Faptul că gruparea Dragnea primeşte, de la persoane şi/sau instituţii, documente compromiţătoare despre cei care le opun rezistenţă. Şi că primeşte şi documente secret de stat. Şi că nu are nicio jenă în a le folosi pentru a-şi ataca adversarii sau pentru a-i intimida pe cei care ar avea de gând să-i conteste puterea absolută. Adevăratul Stat Paralel," a scris jurnalista pe Facebook.

Săptămâna trecută, când social democraţii se aflau la mare, consilierul premierului, Darius Vâlcov, a fost filmat de jurnalişti, în timp ce era la plimbare alături de țiitoarea preşedintelui PSD. Vâlcov nu a vrut să facă declarații politice și s-a limitat la a spune că este foarte bine că lumea merge la mare.

Apropierea dintre Dragnea şi Vâlcov explică și de ce consilierul premierului lucrează încă la Guvern, deşi are o condamnare la 8 ani de închisoare în primă instanţă. Iar liderul PSD l-a apărat chiar şi când Vâlcov a făcut publice datele medicale ale unui protestatar şi a insinuat că președintele Klaus Iohannis, Forumul Germanilor şi mişcarea #rezist ar fi naziști.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…