CUTREMUR în PSD! Dragnea, bănuit că este în spatele dosarului despre Olguța Vasilescu ajuns la Cotroceni!

CUTREMUR în PSD! Dragnea, bănuit că este în spatele dosarului despre Olguța Vasilescu ajuns la Cotroceni!

CUTREMUR în PSD! Dragnea, bănuit că este în spatele dosarului despre Olguța Vasilescu ajuns la Cotroceni!

Explodează căcatul în PSD! La președinte ar fi ajuns dosarul bahic al Olguței Vasilescu. Și se pare că personajul bănuit că s-ar afla în spatele acestei lucrări, una extrem de bine documentată, ar proveni chiar de la vârful PSD. Mai mult, surse din anturajul Olguței Vasilescu spun fără perdea că Dragnea este cel care a autorizat ca acel dosar să ajungă în posesia președintelui.

Iohannis a anunțat vineri că va respinge propunerea PSD ca Olguța Vasilescu să fie ministru la Dezvoltare. Nu este exclus ca președintele s-o cheme să-i arate o parte dintre dovezi, pentru a-i încăiera și mai mult pe pesediști.

Fraților, s-au terminat artificiile și încep loviturile de tun!

„Nu am formulat încă un răspuns de refuz, fiindcă asta va fi, voi refuza propunerile înaintate de prim-ministru, fiindcă aici avem şi argumente de legalitate, dar avem şi argumente de oportunitate. Echipa mea lucrează la această analiză, însă până la mijlocul săptămânii viitoare voi da publicităţii inclusiv motivele pentru care voi refuza propunerile făcute de prim-ministru”, a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.

Întrebat dacă faptul că cei doi au dosare penale ar fi un argument pentru respingere, preşedintele Iohannis a răspuns: „Aceste argumente le veţi putea găsi în argumentaţia pe care o voi prezenta, inclusiv public”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

2 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

3 Interlopul Nuțu Cămătaru și-a făcut bancă acasă și dă bani împrumut

4 „Aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta”

5 Foarte interesante amănunte...