„Cutremur“ la CFR Cluj: Dan Petrescu pleacă! Noua sa echipă e la mii de kilometri de România

„Cutremur“ la CFR Cluj: Dan Petrescu pleacă! Noua sa echipă e la mii de kilometri de România

Risc Seismic

Dan Petrescu (55 de ani) și-a respectat promisiunea: va părăsi fotbalul românesc, după ce a ratat titlul cu CFR Cluj și a ajuns să fie privit cu compasiune, ca un veritabil „pacient“, după cum Adevărul a explicat aici.

Așadar, nici plecarea tehnicianului și nici destinația sa nu reprezintă niște surprize. Pentru că, din păcate, din cauza comportamentului său șocant – imaginile oferite de Adevărul aici vorbesc de la sine - „Super Dan“ s-a învârtit mereu în țări din lumea a doua și a treia a fotbalului. Iar acum va fi instalat la Jeonbuk Morots din Coreea de Sud, potrivit informațiilor obținute de Digi Sport. Sursa citată a preluat știrea publicată de Dario Focardi, specialist în fotbalul din Asia.

Dan Petrescu va fi noul antrenor al celor de la Jeonbuk. Actualul tehnician al lui CFR Cluj e așteptat să semneze imediat ce va primi permisul de muncă în Coreea de Sud. Prima sa apariție pe bancă va fi la meciul cu Gangwon, de pe 11 iunie“, a explicat jurnalistul Dario Focardi.

În acest moment, Jeonbuk ocupă locul 7 din 12 în K-League, campionatul de fotbal din Coreea de Sud. Echipa are 18 puncte după 15 partide. Lider e Ulsan cu 38 de puncte după 15 runde. Lotul celor de la Jeonbuk e format, în mare parte, de fotbaliști sud-coreeni, cu excepția brazilienilor Gutavo, Rafa Silva, Andre Luis, la care se adaugă și japonezul Amano.

Așadar, urmează o revenire în Asia pentru Petrescu, el activând, în trecut, aici, la formații precum Al-Arabi (Qatar), Al-Nasr Dubai (Emirate) și Jiangsu Sainty (China).

Meciurile rămase pe acest final de sezon

Barajul pentru Conference League

CFR Cluj – FC U Craiova, joi, ora 20.30

Se dispută într-o singură manșă, la Cluj. Câștigătoarea va merge în preliminariile Conference League.

Barajele de menținere / promovare

UTA – Gloria Buzău (0-0 în tur) duminică, ora 21.00

Dinamo – FC Argeș 6-1

Returul e programat pentru sâmbătă, de la ora 21.00. Echipele învingătoare, în aceste două baraje, vor evolua în Superliga, ediția 2023-2024.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

5 Așa o fi?