CUTREMUR/Fost ofițer SRI: Moartea lui Dan Condrea, o REGIE în două scopuri/Doi generali SRI locuiesc LÂNGĂ locul accidentului

CUTREMUR/Fost ofițer SRI: Moartea lui Dan Condrea, o REGIE în două scopuri/Doi generali SRI locuiesc LÂNGĂ locul accidentului

Risc Seismic

Fostul ofițer SRI Daniel Savu, în prezent membru în Comisia parlamentară de control a SRI, a afirmat la emisiunea ”Q&A” de la Antena3 că ”moartea lui Dan Condrea este o regie în două scopuri”. De aceea nu a mai pomenit Parchetul General, în ultimul comunicat despre circumstanțele „accidentului”, niciun nume?

”Pentru mine, tot ce s-a prezentat în spațiul public despre acest caz m-a făcut să conturez o altă teorie. A fost o regie în două scopuri: unul, să se scape de acest om incomod și să se regizeze sinuciderea lui, al doilea, acest om există pe undeva și se uită la noi, nu de undeva de sus, ci de undeva din străinătate”, a spus Daniel Savu, la Antena 3, invocând expertiza sa în domeniu.

Daniel Savu a ținut să sublinieze că în localitatea Tamaș, unde a avut loc accidentul, există locuințele a doi generali SRI, foști colegi de-ai săi, pe care a refuzat însă să-i numească.

Mai mult, Daniel Savu a arătat că, în prezent, opiniei publice i-au fost arătate doar imaginile surprinse de o cameră de supraveghere a unei școli, și nu s-a pus problema până acum de obținerea imaginilor surprinse de camerele de la fabrica aflată în apropierea locului tragediei.

Tot Savu a mai spus că de zile bune pe Condrea nu-l mai văzuse nimeni! Și că nimeni nu l-a văzut părăsind locuința, că nu apare pe camere.

*** Declarația unui alt fost ofițer SRI

„Veneam de la București (n.red-spre Ploiești) duminică seară, nu știam de accidentul lui Condrea (abia acasă am aflat dela știri ), la ora – aproximativ – 20:10 – 20:15, la ieșire din Corbeanca spre București, pe DN1 (dupa stația OMV de pe partea dreapta a DN1, sensul spre București, cam 800 m de Prisma) a trecut pe lânga mine in trombă, spre Capitală, un Audi A6 model nou, negru, nr. B 222 RTX, masina oficială cu șofer, de la SRI, cu care circula Florian Coldea, prim adjunctul directorului SRI, șeful operativ al serviciului”, a declarat în exclusivitate pentru Flux24 fostul ofițer SRI, Adrian Radu, referitor la accidentul în care ar fi murit presupusul Dan Condrea, patronul HexiPharma.

„Mașina de serviciu a generalului Coldea stă de obicei în fața sediului central al SRI de lângă Parlament, dar domiciliul generalului Coldea e în Corbeanca, adică lângă locul presupusului accident în care și-ar fi pierdut viața șeful HexiPharma”, a precizat Radu.

Deplasarea de urgență a lui Coldea spre București indică un caz urgent și a avut loc la circa o oră după accidentul în care ar fi fost implicat Condrea.




Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...