CUTREMUR/În dosarul lui Blaga e vorba de MITĂ! Buldogul MINTE cum respiră!

CUTREMUR/În dosarul lui Blaga e vorba de MITĂ! Buldogul MINTE cum respiră!

Risc Seismic

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că dosarul în care a fost audiat Blaga în calitate de martor nu vizează accidentul de mașină. Ar fi vorba de un dosar de mită la IJP Bihor. Surse din Bihor spun că prietenul lui Blaga, chestorul Popa, ducea ceva la București în ziua când a avut ghinionul să facă un accident minor în trafic. Tot aceste surse spun că este o chestiune de corelare a datelor până la aflarea amănuntelor oficiale despre cât și la cine se duceau bani.

Comunicatul DNA despre perchezițiile de la Bihor:

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2012-2014.

În cursul zilei de 19 septembrie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 3 locații, situate în municipiul Oradea, din care două sunt la sediul unei instituții publice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Antifraudă Fiscală.

Procurorii braşoveni spun că dosarul accidentului şefului Poliţiei Bihor este în cercetări şi nu au făcut nicio solicitare la DNA pentru audierea lui Blaga

Procurorii braşoveni spun că dosarul accidentului şefului Poliţiei Bihor este în cercetări şi nu au făcut nicio solicitare la DNA pentru audierea lui Blaga, dezvăluie News.ro.

Dosarul accidentului în care a fost implicat chestorul Liviu Popa, şeful Poliţiei Bihor, aflat la volanul unei maşini care era proprietatea lui Vasile Blaga, este în cercetări la Braşov. Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov spun că nu făcut nicio solicitare la DNA referitoare la audierea lui Vasile Blaga în acest dosar.

Accidentul în care a fost implicat Liviu Popa s-a produs în 5 septembrie pe centura ocolitoare a municipiului Braşov., şeful Poliţiei Bihor, chestorul Liviu Popa, fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă. El se afla la volanul unui autoturism BMW, care este în proprietatea copreşedintelui PNL Vasile Blaga.

Ulterior, Blaga a declarat că se afla la Berlin în momentul producerii accidentului şi că îi împrumutase maşina şefului Poliţiei Bihor. 

Procurorii Parchetului Curţii de Apel Braşov spun că accidentul respectiv este încă în cercetare şi că nu a fost făcută nicio solicitare la DNA referitoare la această cauză.

"Dosarul a fost repartizat unui procuror de la Parchetul Curţii de Apel Braşov şi este în cercetare. Noi nu am făcut nicio solicitare la DNA, deci nu putem comenta declaraţiile pe care le-a făcut domnul Vasile Blaga“, a declarat corespondentului News.ro Ramona Diaconu, procuror şef de şecţie la Parchetul Curţii de Apel Braşov.

Filmul zilei

Copresedintele PNL Vasile Blaga a sosit luni dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza Digi24. Acesta a declarat la sosire ca a fost citat ca martor intr-o dosar inregistrat in cursul acestui an pe rolul parchetului anticoruptie

Ora 11.25 Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro ca dosarul in care a fost audiat Blaga in calitate de martor nu vizeaza accidentul de masina. Ar fi vorba de un dosar de mita la IJP Bihor

Ora 10:49 Perchezitii la IPJ Bihor. Chestorul Liviu Popa, seful Inspectoratului, printre cei vizati

"Am fost chemat in calitate de martor in dosarul 175/2016", le-a declarat Vasile Blaga jurnalistilor, precizand ca nu are "habar" despre ce e vorba, informeaza Agerpres.

Ora 9:31 Vasile Blaga a declarat la plecarea de la sediul DNA ca dosarul vizeaza un accident rutier usor produs in data de 5 septembrie 2016. Amintim ca la acea data masina lui Vasile Blaga, un BMW din 2001, a fost implicata intr-o tamponare, la volan aflandu-se chestorul Liviu Popa, seful Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor.

Vasile Blaga a stat la DNA circa 30 de minute.

Blaga a precizat, in legatura cu accidentul, ca el este cela care i-a solicitat chestorului sa scoata masina din cand in cand pentru ca este vorba despre un autovehicul vechi si nu e bine sa nu stea nepornita o perioada indelungata de timp.

Copresedintele PNL a adaugat ca accidentul a fost unul usor, rezultand intr-un far spart si bara de protectie indoita. Dea semenea, Blaga a mai adaugat ca seful IPJ Bihor se afla in timpul sau liber.

Amintim ca seful Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor, chestorul Liviu Popa, a fost implicat, in 5 septembrie, intr-un accident de circulatie pe centura municipiului Brasov, transmite ebihoreanul.ro. Pe grupul de facebook "infotraficbrasov" a fost publicata si o fotografie cu cele doua autovehicule implicate in accident. Masina condusa de seful politiei bihorene, un BMW din 2001, cu nr. de inmatriculare BH 20 ASW, apartinea co-presedintelui PNL, Vasile Blaga. Surse din PNL au confirmat pentru Hotnews.ro ca Vasile Blaga conduce un BMW cu numarul BH 20 ASW.

"Domnul Liviu Popa este un prieten de familie al domnului Vasile Blaga si i-a solicitat acestuia sa ii imprumute masina pentru o deplasare in Bucuresti, fiind in concediu. Domnul Blaga isi exprima regretul in cazul in care au fost persoane afectate de acest incident si spera ca toate persoanele implicate sa fie sanatoase," a precizat pentru HotNews.ro la acea data consilierul liderului PNL, Mihai Somfelean.

Ofiterul, aflat in drum spre Bucuresti, a intrat cu masina pe contrasens, in depasirea unui autotren, si a lovit o alta masina, care venea din sens opus, mai scrie ebihoreanul.ro. "Nu a fost nimic grav, de altfel eu imi continui drumul spre Bucuresti cu aceeasi masina. Am vrut sa depasesc un TIR, am iesit pe contrasens si am lovit o masina care venea din fata", a declarat seful Politiei. Potrivit chestorului, evenimentul rutier a fost o simpla tamponare. "Nu au fost nici raniti si nici pagube materiale", a mai spus Popa.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, comisarul sef Liviu Naghi, a declarat insa la acea data, pentru BIHOREANUL, ca evenimentul rutier nu a ramas inregistrat ca o simpla tamponare, intrucat s-a soldat cu ranirea unei persoane.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...