Da, „bunica”, „bunica” ia ceva?/Mircea Bravo primește 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia pentru a promova proiectele finanțate cu bani europeni

Da, „bunica”, „bunica” ia ceva?/Mircea Bravo primește 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia pentru a promova proiectele finanțate cu bani europeni

Vloggerul Mircea Bravo va primi 50.000 de euro de la Primăria Alba Iulia pentru a promova proiectele implementate de administrația locală cu bani din fonduri europene.

Echipa vloggerului va realiza un video în care să prezinte modul de realizare și beneficiile rezultate în urma investițiilor finanțate cu bani europeni. Scenariul video-ului va fi realizat de Mircea Bravo alături de reprezentanți ai Primăriei Alba Iulia.

Banii cu care va fi plătit vloggerul sunt alocați tot de Uniunea Europeană, printr-un proiect câștigat la jumătatea anului 2022 de către administrația locală. Este vorba despre un proiect (GROW „reGovery and Resilience through cOhesion frameWork“ - GROW) prin care se dorește promovarea investițiilor realizate din fonduri UE, din Alba Iulia. Bugetul total pentru proiect, respectiv grantul câștigat de primărie este de 237.968 euro.

Din banii din proiect, o bună parte merg către salariile celor din echipa de implementare, altă parte de bani către vlogger și o parte din bani în implementarea proiectului.

Potrivit unui comunicat al primăriei, ”vlogger-ul care va fi implicat în proiect este cunoscut publicului larg sub numele de Mircea BRAVO, deținând o audiență importantă atât în rândul publicului național, cât și în comunitățile din afara țării, fiind reprezentativ pentru categoria de public țintă pe care proiectul GROW dorește să o atingă”.

”Video-ul va fi realizat de către Mircea Bravo la Alba Iulia, în vara acestui an, în cadrul unui eveniment local, pentru a promova proiectele finanțate de Uniunea Europeană prin politica de coeziune și implementate la nivel local, în baza unui scenariu stabilit împreună cu Municipiul Alba Iulia. Video-ul va fi promovat de către vlogger pe rețelele sale de social media (Youtube, Facebook, Tik Tok, Instagram) pentru a asigura o vizibilitate națională a proiectului și atingerea obiectivelor propuse”, se arată într-un document prin care este prezentat proiectul.

Proiectele care vor fi promovate se referă la reabilitarea Cetății Alba Carolina, măsuri de eficientă energetică la nivelul Centrului de zi pentru vârstnici, Liceului Sportiv, clădirilor rezidențiale reabilitate, precum și cadre cu autobuzele electrice etc.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”