Dan Ciotoi are cancer, anunță fiul său

Dan Ciotoi are cancer, anunță fiul său

Dan Ciotoi are cancer de colon. Solistul trupei Generic și-a petrecut ultima lună prin spitale. Fiul său a anunțat pe TikTok în ce stare se află tatăl său.

Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, a fost operat de urgență după ce a fost diagnosticat cu cancer de colon, conform PROTV .

Artistul a mers la mai mulți medici și, într-un final, a primit diagnosticul: cancer de colon în faza a doua.

Fiul său, Liviu, a fost cel care a dat vestea că tatăl său a fost operat.

Vreau să vă anunț și pe voi, că poate ajunge la urechile celor cu care avem colaborări și urma să cântăm la evenimente. Tatăl meu a fost operat de urgență! Este la Terapie Intensivă... nu știu să vă spun mai multe detalii, așteptăm să se trezească și să dea Dumnezeu să fie bine!”, a transmis pe TikTok fiul artistului.

Starea de sănătate a artistului se înrăutățise, iar la începutul lunii ianuarie a fost supus unei intervenții chirurgicale. În urma acesteia, i s-au tăiat 12 centimetri de intestin.

Invitat în emisiunea „La Măruță”, Dan Ciotoi a mărturisit că acum se simte mult mai bine și că ține un regim alimentar strict, bazat pe fructe, legume, pui și pește.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”