Dan Petrescu, colecție de episoade jenante: Cum i-a lăsat pe jurnaliști cu gura căscată VIDEO

Dan Petrescu, colecție de episoade jenante: Cum i-a lăsat pe jurnaliști cu gura căscată VIDEO

Petrescu intră în categoria antrenorilor care sunt veşnic nemulţumiţi de arbitraj. Cu mentalitatea de „Dă-ne şi nouă ceva!“, protestând la fiecare decizie, încă din minutul 1! Iar anul trecut, în aprilie, „Bursucul“ a reușit o „premieră mondială“: s-a luat de arbitru după un meci amical, organizat pentru pace!

Atunci, CFR Cluj și Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, au încheiat partida la egalitate, scor 0-0. Încasările meciului au fost donate refugiaților din Ucraina. La finalul amicalului, Petrescu a venit la conferință și s-a luat de centralul Szabolcs Kovacs (35 de ani), fratele mai mic al lui Istvan Kovacs (38 de ani). Antrenorul era încă supărat pe Istvan Kovacs pentru prestația sa de la meciul CFR Cluj – FCSB (0-1), disputat cu câteva zile mai devreme. De aceea, pentru a se răzbuna pe Istvan, „Bursucul“ s-a luat de fratele acestuia, Szabolcs!

Cred că am avut şi 2-3 penalty-uri, dar nu le-am primit. Asta e, a venit fratele lui Kovacs acum, la următorul meci vine sora lui Kovacs, apoi fata sau băiatul lui Kovacs. Şi uite aşa continuăm... OK, e meci amical dar, dacă e penalty, mă băiatule, dă, mă, că a fost clar! Au fost două la aceeaşi fază“, a spus Petrescu, în fața unor jurnaliști rămași cu gura căscată.

În fine, în acest sezon, antrenorul CFR-ului a mai furnizat un moment șocant, când s-a legat de modul în care se trag liniile VAR pentru stabilirea ofsaid-ului, spunând că procedura e viciată, astfel încât echipa sa să fie dezavantajată!

Play-off, etapa a X-a (ultima)

FCSB – Rapid 1-5

CFR – Farul 1-2

CS U Craiova – Sepsi 0-1

Clasament

1. Farul Constanța 53 de puncte

2. FCSB 46p*

3. CFR Cluj 42p*

4. CSU Craiova 40p

5. Rapid 38p

6. Sepsi 29p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

Meciurile rămase pe acest final de sezon

Barajul pentru Conference League

CFR Cluj – FC U Craiova, joi, ora 20.30

Se dispută într-o singură manșă, la Cluj. Câștigătoarea va merge în preliminariile Conference League.

Barajele de menținere / promovare

UTA – Gloria Buzău (0-0 în tur) duminică, ora 21.00

Dinamo – FC Argeș 6-1

Returul e programat pentru sâmbătă, de la ora 21.00. Echipele învingătoare, în aceste două baraje, vor evolua în Superliga, ediția 2023-2024.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?