Dan Ursa a câștigat „Survivor România“: outsiderul care a „topit“ inimile românilor

Dan Ursa a câștigat „Survivor România“: outsiderul care a „topit“ inimile românilor

La început, nimeni nu-i dădea vreo șansă concurentului de 40 de ani, dar, de la etapă la etapă, acesta a devenit favoritul publicului.

Dan Ursa a câștigat „Survivor România“ FOTO PRO TV

Dan Ursa este marele câștigător al titlului „Survivor România“ și al premiului de 100.000 de euro. El a fost desemnat învingător în acest sezon, în urma voturilor telespectatorilor.

Pe 9 ianuarie, Pro TV difuza prima ediție a acestui sezon al reality-show-ului, dar concurenții erau deja de câteva zile în Republica Dominicană. Acolo au ajuns 12 Faimoși și 12 Războinici, pe parcurs au părăsit competiția, iar celor de pe insulă li s-au alăturat alți colegi, pentru perioade mai lungi sau mai scurte.

Au trăit izolați de lume, cu foarte puțină mâncare, fără tehnologie, au participat la trasee și probe fizice foarte grele, s-au certat, s-au enervat, au făcut alianțe și strategii.

Visul tuturor concurenților a fost să ajungă până la final, dar numai trei au reușit. Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan au intrat, aseară, în ultima luptă la „Survivor România 2023“. Toți trei s-au aflat în concurs încă din prima zi, Carmen Grebenișan în tribul Faimoșilor, Darn Ursa și Andrei Krișan în cel al Războinicilor.

Aproape toți foștii concurenți ai sezonului 2023 s-au întors în Republica Dominicană, unde și-au susținut, de pe margine, cu sfaturi și încurajări, concurentul preferat. Cei care au lipsit au fost Vica Blochina și Sebastian Dobrincu .

Ultimul joc la „Survivor România“

Cei trei finaliști au intrat ultima dată pe traseu, la ultimul joc al acestui sezon. După mai multe dueluri extenuante, Andrei Krișan a fost primul care a intrat în etapa finală a finalei, iar Carmen Grebenișan și Dan Ursa au intrat la sesiunea de vot. Unul dintre cele mai emoționante momente a fost la sfârșitul acestui joc, când Krișan, câștigător, l-a îmbrățișat pe Dan, adversarul său epuizat.

Să nu renunțați niciodată. Nici azi, nici mâine, niciodată!“, a mai putut spune Dan Ursa, înaintea Consiliului de eliminare, în care telespectatorii au votat în direct. Sinceritatea și determinarea lui i-au convins pe telespectatori, astfel că Dan Ursa a câștigat prima etapă a votului în defavoarea lui Carmen.

Aceasta i-a felicitat pe amândoi: „Acești doi oameni merită tot. Din calea-afară îi respect“, a spus ea, după ce a pierdut la prima etapă a votului publicului.

A urmat a doua rundă de vot, în care telespectatorii au avut de făcut alegerea finală în acest sezon, între Dan Ursa și Andrei Krișan. Dan Ursa s-a dovedit a fi favoritul publicului și a fost desemnat câștigător al „Survivor România 2023“.

Cine e Dan Ursa, câștigătorul „Survivor România“

Dan Ursa are 40 de ani și este director zonal de vânzări. El este originar din Tășnad, dar trăiește în Cluj, alături de soția și de fiica sa. Component al echipei Războinicilor, Dan Ursa a spus încă de dinainte de începerea competiției că „cea mai mare provocare va fi lipsa hranei”. De altfel, el a și slăbit foarte mult în timpul petrecut în Republica Dominicană.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale