Dăncilă: Nu aş vrea să îl judec pe Liviu Dragnea, dar aş dori să schimb modul de lucru

Dăncilă: Nu aş vrea să îl judec pe Liviu Dragnea, dar aş dori să schimb modul de lucru

Preşedintele interimar al social-democraţilor, Viorica Dăncilă, a afirmat luni că nu ar dori să îl judece pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, dar ar vrea să schimbe modul de lucru al acestuia, fiind de părere că decizia nu trebuie să fie luată în mod individual, de un singur om, ci trebuie să aparţină forurilor statutare ale partidului.

"Nu aş vrea să-l judec pe Liviu Dragnea, dar aş vrea să schimb modul de lucru. Nu trebuie ca decizia să fie luată în mod individual de un singur om, eu cred că decizia trebuie să aparţină forurilor statutare şi cred că trebuie să avem răbdare să-i ascultăm pe toţi. Mai mult decât atât, trebuie discutat foarte mult cu reprezentanţii noştri din Parlamentul României, trebuie să vedem ce spun deputaţii, ce spun senatorii, părerea lor este importantă. Şi trebuie o conlucrare foarte bună între Legislativ şi Executiv", a declarat Viorica Dăncilă, la finalul Biroului Permanent Naţional al PSD.

Premierul a arătat că nu a făcut o analiză a modului în care Liviu Dragnea a condus partidul şi nici nu o va face.

"Nu am făcut o analiză a modului în care a condus partidul Liviu Dragnea şi nici nu am de gând să fac. Le-am spus şi colegilor mei - timpul este foarte scurt. Trebuie să ne gândim şi să luăm decizii pentru prezent şi pentru viitor, trebuie să învăţăm din trecut, să eliminăm din lucrurile care nu au funcţionat şi trebuie să venim cu alte argumente, cu altă abordare, pentru a recâştiga electoratul nostru din 2016, dar în acelaşi timp să ne adresăm şi altor segmente astfel încât să avem un procent cât mai bun şi să generăm credibilitate în rândul cetăţenilor României", a subliniat liderul interimar al PSD. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...