Dani Alves, decizie disperată după gratii: Scandalul de viol ia amploare în Spania

Dani Alves, decizie disperată după gratii: Scandalul de viol ia amploare în Spania

Dani Alves pare că a comis greșeala vieții! Pentru că, acuzat de viol, a tratat povestea cu superficialitate până când a fost aruncat în închisoare. Iar având în vedere dovezile care se înmulțesc împotriva sa , e lesne de înțeles de ce clubul cu care brazilianul era sub contract l-a concediat pe acesta, fără nicio reținere.

Ajuns în pragul disperării, Alves și-a schimbat avocatul, după cum a informat gsp.ro . Deocamdată însă, această decizie nu i-a schimbat situația fotbalistului, care a rămas și fără posibilitatea de a fi cercetat în stare de libertate. Această cerere i-a fost refuzată, iar explicația ține de faptul că autoritățile spaniole n-au încredere în Dani Alves! Anchetatorii sunt de părere că, dacă va fi eliberat, brazilianul poate fugi într-o țară cu care Spania n-are acord de extrădare!

Lui Xavi îi e rușine de scandalul violului

Faptul că sunt tot mai multe semne potrivit cărora Dani Alves e vinovat în acest scandal reiese și din reacția pe care a avut-o Xavi Hernandez (42 de ani). Vorbim despre fostul coleg al lui Dani Alves la Barcelona și omul care l-a antrenat pe starul brazilian până în iulie 2022, când acesta a semnat cu UNAM (Mexic).

Întrebat despre scandalul în care e implicat acum Dani Alves, Xavi a oferit un răspuns dur, potrivit gsp.ro : „Nu-mi explic cum s-a ajuns aici. Cer scuze victimei și îmi pare foarte rău dacă Dani ar fi vinovat. Mă surprinde și susțin total victima. Mă simt șocat și cred că orice violență trebuie condamnată. E dificil să comentez o astfel de situație, dar sper că justiția va face dreptate“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale