„Dânsa e prostituată”

„Dânsa e prostituată”

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Iulia Sălăgean, după ce a fost acuzată că i-ar fi spart contul de Instagram. Cele două foste soții ale lui Alex Bodi sunt din nou în conflict! De această dată, Iulia Sălăgean a postat pe Facebook un mesaj în care o acuză pe divă că i-ar fi spart contul de Instagram și că are chiar dovezi în acest sens. Bianca Drăgușanu nu a stat pe gânduri și a dat-o în judecată pe blondină pentru denigrare, scrie viva.ro .

Cele două foste soții ale lui Alex Bodi se află într-un adevărat conflict! Iulia Sălăgean a acuza-o public pe Bianca Drăgușanu că i-ar fi spart contul de Instagram. Mai mult, ea i-a adus jigniri divei, motiv pentru care blondina nu a rămas indiferentă. Aceasta a anunțat că a dat-o în judecată pe femeia cu care omul de afaceri are o fetiță și a punctat faptul că nu vrea să fie asociată cu dânsa.

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Iulia Sălăgean, după ce a fost acuzată că i-a spart contul de Instagram: „Dânsa e prostituată' Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Iulia Sălăgean, după ce a fost acuzată că i-a spart contul de Instagram: „Dânsa e prostituată'

Cele două au avut un schimb de replici extrem de acide! Iulia Sălăgean a spus despre divă că este „o mizerie', iar Bianca Drăgușanu a afirmat că mama copilului lui Alex Bodi este prostituată.

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Iulia Sălăgean, după ce a fost acuzată că i-a spart contul de Instagram

Iulia Sălăgean a rămas fără cont de Instagram! La scurt timp după ce a observat că nu poate accesa platforma, diva a postat un mesaj pe Facebook în care susține că Bianca Drăgușanu este principalul resposabil.

„Țin să vă anunț că din nou contul meu a fost dezactivat din cauză că sunt coșmarul vieții unei frustrate care se dă mare divă pe lux și opulență, dar nu mai poate ea de contul meu. E greu tare să trăiești cu lipsa de iubire de sine și de încredere în tine. Această persoană este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu', a scris Iulia Sălăgean pe Facebook.

Ba mai mult, aceasta susține că are dovezi cu privire la acest subiect. Iulia a folosit cuvinte grele la adresa Biancăi Drăgușanu, numind-o chiar „mizerie'.

„Unde mai faci că am și dovada la cererea ei de a închide niște conturi de Instagram. Crăciunul este atât de minunat pentru mine și fetița mea și în niciun caz nu mi l-ai stricat, păcat că tu te ocupi cu astfel de mizerii. Asta denotă că și tu ești la fel, o mizerie.', a continuat ea.

Deși este extrem de revoltată pe actuala parteneră a lui Gabi Bădălău, Iulia Sălăgean i-a transmis Biancăi să aibă parte de lumină în suflet și a încheiat întreg mesajul cu „Dumnezeu să te ierte!'.

Cu toate astea, în cea de-a doua zi de Crăciun eu îți doresc multă lumină în suflet și inimă. Dumnezeu să te ierte', a fost mesajul scris de blondină.

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Iulia Sălăgean

După ce a văzut întreaga scenă, Bianca Drăgușanu a ținut să își spună punctul de vedere cu privire la acest subiect. Diva a declarat că a dat-o în judecată pe Iulia pentru denigrare.

'Nu știu cine e domnișoara, nu știu cu ce se ocupă, dar cu siguranță îi va trebui o ocupație să-mi plătească niște daune pentru denigrare. Fix în acest moment stau de vorbă cu un avocat pentru că nu pot ptermite oricărui personaj dubios să folosească apelative din domeniul probabil în care trăiește. Nu o cunosc, nu am o legătură, nu mă asociați. În aceste momente se ocupă un avocat de lipsa de educație a personajului', a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro .

„Dânsa e prostituată'

Ba mai mult, Bianca Drăgușanu susține că nu vrea să fie asociată cu fosta soție a lui Alex Bodi. Ea susține că Iulia ar fi prostituată și menționează că are multe probleme la DIICOT.

'Nu știu de ce e băgată în seamă și pe ce considerat apare ea în domeniul public? Cine e acest personaj? Din ce știu, meseria ei făcută publică de DIICOT, nu are legătură cu televiziune. Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată și are alte probleme și alte dosare. Nu vreau să fiu asociată cu așa ceva', a mai spus Bianca pentru sursa citată.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina