Date noi/FOTOGALERIE Cum arată rafturile a trei supermarketuri din București, după ce unii bucureșteni au început să facă provizii, de teama coronavirusului

Date noi/FOTOGALERIE Cum arată rafturile a trei supermarketuri din București, după ce unii bucureșteni au început să facă provizii, de teama coronavirusului

Unii bucureșteni au început și ei să facă provizii, de teama unei eventuale epidemii de coronavirus, cele mai vizate produse din supermarketurile din Capitală fiind mălaiul, conservele, pastele, apa, șervețele dezinfectante dar și hârtia igienică.

La un supermarket din Piața Unirii, raftul cu mălai era aproape gol. O situație similară și la raftul cu făină. "Nu mai e mălai deloc și nici nu mai avem în depozit. Am adus și s-a dat imediat. Nu vedeți ce dezastru e în magazin", a explicat o angajată a magazinului.

În schimb, la resturile rafturilor produsele erau disponibile, în general. La un alt supermarket din Piața Unirii, situat în apropierea primului, se găseau însă și mălai și făină.

Isteria cumpărăturilor nu se observa nici la un supermarket din Piața Sudului. Pe rafturile cu mălai, făină, pesmet și fasole erau produse lipsă, dar nu în cantități mari.

Cozile din magazin era însă mai mari în jurul orei 18,00 decât cele dintr-o zi obișnuită de marți.

Apa se numără și ea printre cele mai căutate produse. Preluare: HotNews.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

3 Așa o fi?

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 VIDEO Scandal cu răniți, mașini avariate și două femei care s-au înjunghiat, în Harghita