De ce-au lipsit Andra și Cătălin Măruță de la nunta lui Smiley. Cum s-a scuzat moderatorul VIDEO

De ce-au lipsit Andra și Cătălin Măruță de la nunta lui Smiley. Cum s-a scuzat moderatorul VIDEO

Cătălin Măruță și Andra au lipsit de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, bunii lor prieteni. Moderatorul a spus într-o emisiune de la PRO Tv de ce nu a putut ajunge la eveniment.

Smiley și Gina Pistol FOTO Instagram

Sâmbătă, 27 mai, Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit. Prima oară a fost oficiată cununia civilă, iar mai apoi cea religioasă. Seara, la petrecere, au fost aproximativ 300 de invitați, însă unii dintre prietenii lor apropiați au lipsit.

Andra și Cătălin Măruță nu au fost la nunta lui Smiley cu Gina Pistol deoarece moderatorul a semnat un contract pentru a prezenta un eveniment privat, iar ea pentru a cânta. Nici Sorin Bontea nu a fost la eveniment, nici Irina Fodor nu a fost prezentă, deoarece filmările pentru „America Express” au început.

În emisiunea lui de la Pro TV, Cătălin Măruță a intrat în transmisiune video cu Smiley și s-a scuzat public că nu a participat la eveniment. Prezentatorul a spus că se va revanșa, că îl va chema pe Smiley cu familia lui la grătar, la el acasă. „Abia aștept! Uite, când vă întoarceți din luna de miere, abia aștept să facem treaba asta. Noi aveam, exact cum îți spusesem și mai demult, contractul ăsta care era de un an și ceva, și Andra, pe scenă, a zis că trebuia să fie alături de Smiley, a cântat piesa voastră”, a reacționat Cătălin Măruță.

Smiley și Gina Pistol vor pleca în luna de miere, în sudul Franței, pentru 10 zile. Josephine, fiica lor, nu va merge cu ei.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de șapte ani, iar cu doi ani în urmă au devenit părinții unei fetițe, Josephine. Smiley și Gina Pistol au anunțat recent că se vor căsători, printr-un video pe YouTube. Cei doi au stat din nou pe „banca mărturisirilor“, unde în urmă cu doi ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți, dar, de data aceasta, pentru a-și anunța urmăritorii că vor deveni soț și soție.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?