De la 20:35 a început reintroducerea trenurilor de metrou în parcurs normal pe Magistralele 1 şi 3 (Metrorex)

De la 20:35 a început reintroducerea trenurilor de metrou în parcurs normal pe Magistralele 1 şi 3 (Metrorex)

Intervenţia de remediere a defecţiunii apărute luni după-amiaza la o şină dintre staţiile Mihai Bravu şi Dristor 1 s-a realizat după trecerea orei de vârf, iar de la 20:35 a început reintroducerea trenurilor în parcurs normal, informează Metrorex.

"Metrorex informează că astăzi, 23.11.2020, în contextul apariţiei unei defecţiuni - în jurul orei 16.55 - la o şină dintre staţiile Mihai Bravu şi Dristor 1, s-a intervenit în prima fază pentru menţinerea traficului prin reorganizarea circulaţiei cu pendulare a trenurilor. S-a luat măsura ca intervenţia de remediere a defecţiunii să aibă loc după trecerea orei de vârf şi pentru a se menţine un interval de succedare redus pe firul 2 unde circulaţia a fost reorganizată. Intervenţia s-a realizat după trecerea orei de vârf pentru a putea menţine un interval cat mai mic prin pendula dintre staţiile Mihai Bravu şi Nicolae Grigorescu - 2 staţii. Altfel, pendula trebuia extinsă la 3 staţii, între Timpuri Noi şi Nicolae Grigorescu 3. Intervenţia efectivă a început la ora 19.45 iar cu ora 20:35 a început repunerea tensiunii şi reintroducerea trenurilor în parcurs normal", precizează sursa citată.

Circulaţia trenurilor pe Magistralele 1 şi 3 s-a desfăşurat cu dificultate luni în urma defectării unei şine între staţiile de metrou Mihai Bravu şi Dristor 1 de pe Magistralele 1 şi 3.

Pentru fluidizarea traficului şi continuarea călătoriilor, circulaţia a fost reorganizată pe firul 2 între staţiile Mihai Bravu şi Nicolae Grigorescu 1, intervalul de succedare fiind de circa 8 minute, a precizat Metrorex. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…