DELIR la PSD! Fifor, atac DEMENT la Rareș Bogdan! Reacția jurnalistului: Tac și privesc prostia ajunsă la putere în țara pe care o iubesc

DELIR la PSD! Fifor, atac DEMENT la Rareș Bogdan! Reacția jurnalistului: Tac și privesc prostia ajunsă la putere în țara pe care o iubesc

DELIR la PSD! Fifor, atac DEMENT la Rareș Bogdan! Reacția jurnalistului: Tac și privesc prostia ajunsă la putere în țara pe care o iubesc. Reactie deliranta la varful PSD fata de apelul de a intoarce spatele jandarmilor. Rares Bogdan, acuzat ca este spion si tradator de tara! Presedintele Consiliului National al PSD, Mihai Fifor, reactioneaza violent dupa ce Rares Bogdan a spus la Realitatea TV ca ar „intoarce spatele” jandarmilor in timpul paradei de 1 Decembrie.

„Dupa ce au fost nevoiti sa isi intrerupa petrecerea deoarece am reaparut pe Post de la 21.00 si voi continua sa fiu cosmarul lor, au inceput sa ma faca “spion” si “tradator de neam si tara”, ....e tare asta, pana acum eram acuzat ca sunt prea patriot, chiar nationalist. Ce sa mai zic...? Tac și privesc prostia ajunsă la putere în țara pe care o iubesc.”, a replicat imediat Rareș Bogdan.

„Urmaream oripilat aseara cum, la un post national de televiziune, un „mare” jurnalist roman in viata isi varsa frustrarile si dezaproba profund organizarea paradei militare de 1 decembrie. Cu subiect si predicat, domnul cu pricina considera ca fiind perfect antagonice parada militara si conditia de tara democratica a Romaniei.

Evident, extrem de potrivit i se parea, in schimb, jurnalistului gestul de a te intoarce cu spatele la jandarmi, la aceeasi parada militara, precum si necesitatea unui protest taman de Ziua Nationala in An Centenar.

Nu discut ineptiile omului cu pretentii de mega-european…ar fi doar o uriasa pierdere de vreme.

Nu pot insa accepta, cu pasivitate, manipularea grosolana ce tine de tehnici extrem de subtile ale razboiului hibrid. Departe de mine gandul de a-l acuza pe cetatean de asa ceva, de a servi alte interese decat cele ale propriei sale tari. Ar fi prea grav. Sau, stiu si eu?

A pune insa in discutie, sub semnul justificarii necesitatii, tocmai parada militara de 1 decembrie si, implicit, institutia militara cu panoplia sa de valori, a induce in spatiul public o astfel de idee este nu doar o lipsa crasa de cunoastere a istoriei, valorilor si traditiilor acestei natii, la 100 de ani de la constituirea Romaniei Mari, ci si un joc extrem de periculos.

Acest lucru inseamna, totodata, o lipsa profunda de respect fata de memoria celor cateva sute de mii de eroi ai Romaniei cazuti sub drapel in cele doua conflagratii mondiale si, in anii din urma, in teatre de operatii.

Pana la urma, 2018 reprezinta nu doar celebrarea Marii Uniri, ci si marcarea a 100 de ani de la incheierea uneia dintre cele mai sangeroase conflagratii mondiale, in care Romania si-a adus prinos de jertfa si de eroism, pentru ca noi sa putem trai si vorbi liberi romaneste in aceasta tara, membra a UE si NATO.

Nu ma astept ca cei din categoria celui mentionat deja in comentariile mele sa priceapa ceva din ce scriu. Nu pentru ei comentez.

Mai spun doar atat…daca tot nu respectati valorile acestei natii si una dintre cele mai iubite institutii ale sale, Armata Romaniei, atunci, intr-un rar moment de luciditate, aruncati macar un ochi dupa colt, la cateva sute de kilometri de tarmul romanesc si ganditi-va o clipa macar, vazand ce se petrece chiar in aceste zile, oare cum ar fi daca…

Sa ne fereasca, Dumnezeu!

Pana atunci, sa fim mandri de militarii romani, oriunde s-ar afla ei si de Armata Romaniei, cea careia i se datoreaza, in uriasa masura, libertatea noastra de astazi, chiar si a celui care isi permite sa indruge tot soiul de ineptii, seara, la un post de televiziune”, a scris Fifor pe Facebook.

Rares Bogdan a declarat, marti seara, la Realitatea TV ca „as intoarce spatele Jandarmeriei, daca as fi la Bucuresti de 1 Decembrie”

„Sunt aici. #Rezist sunt aici. Ei nu se predau, sunt suficienti de incapatanati incat sa nu se predea niciodata. Vin vremuri grele pentru penali. Am fost mereu alaturi de romani. A urmat un 1 februarie 2017 in care miscarea a incercat sa fie deturnata. A venit apoi 10 August. Ei nu se vor opri. Acesti oameni iubesc Romania. Trebuie sa-i vedeti de ce fac ceea ce fac. I-am intrebat daca sunt stranepotii lui Soros. Mi-au zis ca nu, asa cum nici Ciolos nu e nepotul lui Soros. Haideti sa ne amintim de noiembrie 2014. Stiti omul lovit la ochi? Si-a trimis familia in Germania, dar el a ramas aici. Acel om cu o petarda lacrimogena primita in fata. Imi doresc ca oamenii sa se bucure de Centenar, de Ziua Nationala. Eu voi fi la Alba Iulia de vineri pana sambata la ora 18.30, apoi voi fi in Bucuresti. Sunt nascut la 50 km de Alba. Iubesc Transilvania.

Realitatea Tv este in mijlocul romanilor. La Alba vom fi 100.000 de romani. Voi fi in mijocul dvs. Alaturi de niste jandarmi normali la cap. Avem o problema cu jandarmii din Bucuresti. Eu am participat in ultimii 7 ani la toate paradele de 1 Decembrie. In ultimii 5 ani alaturi de fiul meu. De data asta voi fi la parada la Alba Iulia. In schimb, daca as fi fost la Arcul de Triumf, as fi fost primul om care, atunci cand treceau trupele Jandarmeriei, as fi intors spatele. Eu nu spun sa faceti si dvs la fel, asta as fi facut eu. Daca as fi la Bucuresti, as intoarce spatele Jandarmeriei. La Alba Iulia, nu, cei de acolo s-au purtat exemplar”, a spus Rares Bogdan.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”