DGPMB: Poliţia a făcut publice imaginile cu tânărul suspectat că a omorât un bărbat în decembrie 2018

Poliţia Capitalei a făcut publice imaginile surprinse pe camerele de supraveghere cu un tânăr suspectat că a omorât un bărbat la începutul lunii decembrie 2018 şi face apel la populaţie pentru identificarea ucigaşului.

În dimineaţa zilei de 3 decembrie 2018, Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB a fost sesizat cu privire la faptul că într-o locuinţă din Sectorul 2 al Capitalei a fost descoperit un bărbat decedat ce prezenta mai multe plăgi, produse cel mai probabil de un cuţit, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei transmis, vineri, AGERPRES.

Pe 3 decembrie 2018 a fost efectuată cercetarea la faţa locului de către procurori criminalişti din cadrul Parchetului Capitalei şi ofiţeri de la Serviciul Omoruri, fiind efectuată şi autopsia la INML.

Ulterior, au fost vizionate imagini surprinse de camerele de supraveghere video din zona locuinţei victimei, precum şi din zonele frecventate de aceasta în zilele anterioare.

În urma analizării acestor imagini, a rezultat că principalul suspect în această cauză este un bărbat în vârstă de aproximativ 18-25 de ani, care apare în imagini în compania victimei, în perioada menţionată.

"Prezentăm cadre surprinse de camerele de supraveghere video şi pentru identificarea bărbatului facem apel la cei care îl recunosc în imagini să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie", se arată în comunicat. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 „Revoluționarul” Nicolicea, indemnizație de 1.800 de lei. Veteran de război, 560 lei pe lună

4 Ce mai caută pesedista Savonea în CSM?

5 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

recomandări

Te ia DNA: Tutulan Rica - Baron local

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic