DIICOT: Maior SRI Arad, reținut de procurori pentru trafic de droguri

Un maior din cadrul Serviciului Român de Informații - Serviciul Județean de Informații Arad a fost reținut vineri de procurorii DIICOT, fiind acuzat de trafic de canabis și cocaină.

"Vineri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism — Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a suspecților: M.C.S., maior în cadrul Serviciului Român de Informații — Serviciul Județean de Informații Arad, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc în formă continuată, și P.E., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată", se arată într-un comunicat al DIICOT transmis AGERPRES.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 11 august — 16 august, suspectul M.C.S. ar fi vândut în două rânduri 100 grame de canabis, respectiv 6 grame de cocaină cu sumele de 2.050 lei, respectiv 600 euro (din care s-au remis 300 euro).

De asemenea, arată procurorii, joi, 17 august, suspectul ar fi vândut 100 grame canabis cu 400 euro și 200 lei, iar în imobilul său situat în municipiul Arad avea 250 grame de canabis, droguri găsite cu ocazia realizării flagrantului și a percheziției domiciliare.

În cazul suspectului P.E., anchetatorii au stabilit că pe 18 august acesta a vândut 300 de grame de canabis cu 6.000 de lei și au găsit în mașina sa încă 100 de grame de canabis.

Vineri, procurorii DIICOT — Biroul Teritorial Arad împreună cu ofițeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție au efectuat 4 percheziții pe raza județului Arad, dintre care o percheziție la sediul unei instituții publice.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Judecați voi...

2 Ghiciți voi care dintre ăștia este președintele PSD al CJ Olt...

3 Măsuri dure anunţate de milionarul Romeo Dunca după preluarea şefiei Consiliului Judeţean Caraş-Severin

4 Poveste incredibilă! Mai mulți papagali care s-au învățat reciproc să înjure și să râdă la propriile obscenită…

5 Așa a ajuns PSD la 30%! / DOCUMENT Un candidat USR PLUS din județul Olt publică un proces verbal care arată că, …