Divorțul dintre Sophie Turner și Joe Jonas se complică. Fiicele lor, motiv de neînțelegere

Divorțul dintre Sophie Turner și Joe Jonas se complică. Fiicele lor, motiv de neînțelegere

La doar puțin timp după ce au anunțat că divorțează, Sophie Turner, actrița cunoscută pentru rolul din „Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor”, a intentat un proces împotriva fostului ei partener, cântărețul Joe Jonas, prin care îi cere ca cei doi copii ai lor să revină în Anglia, „reședința lor obișnuită”, relatează BBC.

Joe Jonas și Sophie Turner divorțează. Foto:Arhivă

La momentul în care au anunțat că divorțează după doar patru ani de mariaj, cei doi au descris separarea ca fiind „amiabilă". Totuși, avocații lui Turner au depus joi o petiție în care invocă „reținerea nejustificată" a copiilor în New York.

Cântărețul, în vârstă de 34 de ani, cere custodia comună a celor două fiice ale lor, Willa, în vârstă de trei ani, și cea dea doua fiică, în vârstă de doar un an și două luni, al cărei nume nu a fost făcut public.

Conform petiției depuse de avocații actriței, ea și Jonas își făcuseră din Anglia „casa lor permanentă” în luna aprilie. În documente se mai menționează și faptul că Joe Jonas a afirmat în mod eronat în cererea de desfacere a căsătoriei că cei doi copii au locuit în Florida timp de șase luni înainte de a depune actele.

Mai mult decât atât, Turner, în vârstă de 27 de ani, și Jonas ar fi căzut de acord ca cele două fiice să călătorească în SUA în august, unde tatăl lor se afla în turneu, conform petiției, însă acesta ar fi fost doar un „angajament temporar”.

„Copiii s-au născut în SUA”

În documentele depuse în instanță se mai arată că cei doi foști parteneri s-au întâlnit la sfârșitul săptămânii trecute pentru a discuta despre separare , în timpul căreia actrița ar fi reiterat „planul stabilit de comun acord". Conform acestui plan, fiicelor lor aveau să se întoarcă „acasă, în Anglia".

Totuși, Jonas ar fi refuzat să îi ofere actriței pașapoartele celor două micuțe pentru a putea să revină în Anglia. Se spune că Sophie Turner se află în prezent în New York cu cele două copile.

În replică la aceste acuzații, un reprezentant al lui Jonas a declarat pentru CNN că întâlnirea de duminică a fost „cordială" și că acesta a avut impresia că au „ajuns la o înțelegere asupra faptului că vor colabora pentru creșterea copiilor”.

Copiii s-au născut în SUA și și-au petrecut marea majoritate a vieții în SUA. Ei sunt cetățeni americani", a declarat reprezentantul lui Jonas.

Conform reprezentantului, Jonas își dorește ca Turner „să își reconsidere poziția juridică dură și să meargă mai departe într-o manieră mai constructivă și mai privată" și că „singura sa preocupare este bunăstarea copiilor săi".

De asemenea, Jonas a negat afirmațiile făcute de Turner în documentele din instanță, potrivit cărora ar fi aflat de divorț din relatările presei. Cântărețul a susținut că actrița știa dinainte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat