DNA acuză exploatarea emoțională în spațiul public a unor împrejurări construite pe informații false

DNA acuză exploatarea emoțională în spațiul public a unor împrejurări construite pe informații false

DNA a acuzat, joi, existența unor manipulări în spațiul public în legătură cu acțiuni ale procurorilor anticorupție, inclusiv prin exploatarea emoțională a unor împrejurări construite pe informații false.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis AGERPRES, spațiul public a fost invadat în ultimele zile de materiale jurnalistice menite să manipuleze opinia publică, prin acreditarea ideii că procurorii anticorupție ar comite abuzuri în cursul investigațiilor penale și ar recurge la metode care încalcă procedurile judiciare.

"De exemplu, s-au vehiculat cu insistență informații că, în mod abuziv, procurorii DNA ar audia persoane vârstnice ori ar încerca să intimideze persoanele suspecte de comiterea unor infracțiuni prin implicarea copiilor lor în procedura de citare. În unele cazuri, în media s-a recurs chiar la exploatarea emoțională a unor împrejurări construite pe informații false, care au prezentat drept acțiuni abuzive ale procurorilor o serie de proceduri reglementate clar de lege", se arată în comunicat.

Știre în curs de actualizare

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro