Dolj: Grav accident rutier în comuna Întorsura; o adolescentă a decedat, alţi patru tineri au fost răniţi

Dolj: Grav accident rutier în comuna Întorsura; o adolescentă a decedat, alţi patru tineri au fost răniţi

O adolescentă de 15 ani a decedat, iar alţi patru tineri au fost răniţi, în urma unui accident rutier care a avut loc în noaptea de duminică spre luni în comuna Întorsura, judeţul Dolj, unde o maşină condusă de o tânără de 20 de ani a părăsit partea carosabilă şi s-a ciocnit de un copac şi un stâlp.

Potrivit IPJ Dolj, în urma evenimentului rutier, conducătoarea auto şi trei pasageri - de 14, 15 şi 20 de ani, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"Din păcate, o adolescentă de 15 ani, pasageră în acelaşi autoturism, a decedat la faţa locului. Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice la spital, în vederea stabilirii alcoolemiei", informează IPJ Dolj.

Potrivit ISU Dollj, la locul evenimentului au fost mobilizate forţe de intervenţie atât pentru descarcerare, cât şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă: o maşină de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanţă SMURD şi un echipaj SAJ.

"Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au constatat că este vorba de un autoturism care a părăsit partea carosabila. Au fost identificate şase victime: patru au avut traumatisme uşoare, o persoană nu are nimic şi o persoană de sex feminin era în stop cardio respirator. După tot efortul cadrelor medicale, persoana aflată în stop cardio respirator a fost declarată decedată", a informat ISU Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului. AGERPRES / (AS - autor: Maria Mitrică, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...