Dolj: Peste 1.000 de persoane protestează în centrul Craiovei

Dolj: Peste 1.000 de persoane protestează în centrul Craiovei

Peste 1.000 de persoane se aflau, vineri seara, în jurul orei 19.30, în Piața "Mihai Viteazul" din centrul Craiovei unde protestau, pentru a patra seară consecutiv, împotriva adoptării de către Guvern a proiectului de lege referitor la grațiere și a ordonanței de urgență de modificare a codurilor penale.

Protestatarii au început să se adune în centrul Craiovei în jurul orei 18,00 și scandează "DNA să vină să vă ia"; "Afară, afară, cu mafia din țară!", 'Dragnea nu uita, România nu-i a ta!', 'Jos corupții!', "PSD — ciumă roșie"; "Altă, întrebare, vrem la închisoare!"; "Hoții, hoții!", "Rușine, rușine, rușine să vă fie!"; "Să vă fie frică, țara se ridică".

Aceștia poartă pancarte pe care se poate citi: "Refuz acest abuz"; "Ignoranța, minciuna, prostia și hoția distrug România. Jos Guvernul!", "Gratii, nu grațiere", "Jos Guvernul!", "Vrem anticipate", "Ați compromis onoarea unei istorii și a unui popor demn, mafioților!" etc.

La ora transmiterii acești știri în Piața "Mihai Viteazul" continuau să vină oameni la protest.

AGERPRES / (AS — autor: Maria Mitrică, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...