Donald Trump, deranjat de relația apropiată dintre Robert Mueller și James Comey

Donald Trump, deranjat de relația apropiată dintre Robert Mueller și James Comey

Președintele american Donald Trump a afirmat, într-un interviu pentru Fox News difuzat vineri, că este deranjat de relația dintre Robert Mueller, procurorul special însărcinat cu ancheta privind ingerința Rusiei în alegerile din noiembrie, și fostul director FBI, James Comey, informează The Hill.

'Ei bine, el (Mueller) este foarte, foarte bun prieten cu Comey, ceea ce este foarte deranjant', a declarat Trump pentru Fox News.

Trump a declarat în interviu că este îngrijorat de faptul că Mueller a angajat avocați care anterior au făcut donații democraților și a respins încă o dată acuzațiile că ar fi existat o legătură între el și Rusia în timpul alegerilor din 2016.

'Nu a existat nicio conspirație, nicio obstrucție și practic toată lumea este de acord cu asta', a spus Trump. 'Pot să spun că cei care au fost angajați (de Mueller) sunt toți susținători ai lui Hillary Clinton', a adăugat președintele american.

Trump și aliații săi încearcă să-l discrediteze pe Mueller de săptămâni. Duminica trecută, avocatul lui Trump, Jay Sekulow, l-a atacat pe Mueller și l-a apărat pe Trump, spunând că președintele nu este investigat pentru obstrucționarea justiției.

'Președintele nu este investigat de procurorul special (Robert Mueller). Punct!', a spus la o emisiune televizată Jay Sekulow.

'Nu este și nu a fost investigat pentru o obstrucționare' a justiției, a insistat avocatul. El a făcut astfel referire la un articol din Washington Post ce acredita ideea că Robert Mueller, procurorul special însărcinat cu ancheta privind ingerința Rusiei în alegerile din noiembrie, îl investighează pe liderul de la Casa Albă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu