Donald Trump, deranjat de relația apropiată dintre Robert Mueller și James Comey

Donald Trump, deranjat de relația apropiată dintre Robert Mueller și James Comey

Președintele american Donald Trump a afirmat, într-un interviu pentru Fox News difuzat vineri, că este deranjat de relația dintre Robert Mueller, procurorul special însărcinat cu ancheta privind ingerința Rusiei în alegerile din noiembrie, și fostul director FBI, James Comey, informează The Hill.

'Ei bine, el (Mueller) este foarte, foarte bun prieten cu Comey, ceea ce este foarte deranjant', a declarat Trump pentru Fox News.

Trump a declarat în interviu că este îngrijorat de faptul că Mueller a angajat avocați care anterior au făcut donații democraților și a respins încă o dată acuzațiile că ar fi existat o legătură între el și Rusia în timpul alegerilor din 2016.

'Nu a existat nicio conspirație, nicio obstrucție și practic toată lumea este de acord cu asta', a spus Trump. 'Pot să spun că cei care au fost angajați (de Mueller) sunt toți susținători ai lui Hillary Clinton', a adăugat președintele american.

Trump și aliații săi încearcă să-l discrediteze pe Mueller de săptămâni. Duminica trecută, avocatul lui Trump, Jay Sekulow, l-a atacat pe Mueller și l-a apărat pe Trump, spunând că președintele nu este investigat pentru obstrucționarea justiției.

'Președintele nu este investigat de procurorul special (Robert Mueller). Punct!', a spus la o emisiune televizată Jay Sekulow.

'Nu este și nu a fost investigat pentru o obstrucționare' a justiției, a insistat avocatul. El a făcut astfel referire la un articol din Washington Post ce acredita ideea că Robert Mueller, procurorul special însărcinat cu ancheta privind ingerința Rusiei în alegerile din noiembrie, îl investighează pe liderul de la Casa Albă.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Atât de grav?

4 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

5 Citiți și voi ce scrie judecătoarea României la CEDO despre ministrul Justiției!