Donald Trump îi spune Primei Doamne a Franței că este 'într-o formă atât de bună'

Istoricul comentariilor președintelui american Donald Trump la adresa felului în care arată femeile s-a mai îmbogățit joi cu un nou capitol, în timpul întâlnirii liderului de la Casa Albă cu președintele Franței, Emmanuel Macron, și cu soția acestuia, Brigitte, la Paris, informează vineri dpa.

'Ești într-o formă atât de bună', i-a spus Trump Primei Doamne a Franței, Brigitte Macron, care în acel moment stătea alături de soția lui Trump, Melania. Apoi, părând că se întoarce către președintele francez, Trump a adăugat: 'Este într-o formă fizică atât de bună — superbă'.

Comentariile lui Trump au putut fi auzite în timpul transmisiei video live pe pagina oficială de Facebook a lui Emmanuel Macron în care era prezentată sosirea președintelui american la Palatul Elysse.

Însă aceste cuvinte sunt doar ultimele dintr-o serie de comentarii publice cel puțin stranii făcute de Trump la adresa femeilor încă de când era candidat la alegerile prezidențiale din SUA, din noiembrie 2016.

La 29 iunie a.c., Trump a fost criticat dur după ce a scris că rețeaua sa favorită, Twitter, că moderatoarea unui post de televiziune american, Mika Brzezinski, pe care a numit-o 'Nebuna de Mika', l-a vizitat la proprietatea sa Mar-a-Lago în timp ce 'sângera groaznic după un lifting facial'.

În aceeași săptămână, Trump a avut de făcut comentarii și la adresa ziaristei irlandeze Caitriona Perry, în timpul unei convorbiri telefonice din Biroul Oval cu premierul irlandez Leo Varadkar. 'Are un zâmbet plăcut pe chip, deci pariez că te tratează bine', i-a spus Trump lui Varadkar la telefon.

Potrivit unui articol publicat de revista Rolling Stone în 2015, la începutul campaniei pentru obținerea nominalizării Partidului Republican, Trump a făcut comentarii jignitoare la adresa singurei femei care a participat la alegerile primare ale Partidului Republican pentru nominalizarea unui candidat al formațiunii în cursa pentru Casa Albă. 'Uitați-vă la moaca ei! Ar vota cineva pentru așa ceva? Vă puteți imagina așa ceva, fața viitorului nostru președinte?', a spus Trump despre Carly Fiorina.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

4 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

5 Rareş Bogdan o pune la punct pe Fiola după atacul xenofob la adresa președintelui: Vom face plângere!

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cel mai spectaculos sport revine cu un super video